Unde iesim in weekend-ul acesta?

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 16-18 octombrie 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Librăria cu pisici, Hecate

Pisici în căutare de familii, sacoșe de pânză pisicos ilustrate de George Roșu, prăjituri și articole handmade te așteaptă la Librăria cu pisici duminică, începând cu ora 12:00.. Dacă vrei, poți face și cadouri pisicilor, fie în hrană (umedă sau uscată), fie în obiecte (noi sau folosite) utile lor: transportoare, jucării, perne sau orice consideri că le-ar face viața mai frumoasă până la adopție.

Târgul De Toamnă, Bazarul cu amintiri

La Târgul de toamnă, ce va avea loc pâmă pe 18 octombrie, între orele 7:00 și 13:00, vei găsi cărți, haine, monede, ochelari de soare, antichități, radiouri, cabluri, umbrele, bijuterii, scule, încărcătoare, sucuri, bere, mici, înghețată, viniluri, încălțăminte, parfumuri, ceasuri, pălării… tot ce vrei și ce nu vrei!

Târg de Produse Tradiționale, Romexpo

Vizitatorii vor putea petrece cateva momente de relaxare, savurând și achiziționând produse autentic românești din Ardeal, Maramureș, Bucovina și Muntenia, realizate în serie mică, dupa rețete tradiționale. Târgul este deschis pe 16 și 17 octombrie, între orele 10:00 și 18:00.

Asia Fest 2015, Piața Universității

Cea de-a III-a ediție Asia Fest va avea loc în perioada 16-19 octombrie, între orele 10:00-20:00, în Piața Universității din București. Expoziția de produse și servicii reunește importatori și producători din partea asiatică a globului, din țări precum Japonia, China, Coreea de Sud, Vietnam, Mongolia, Thailanda, Indonezia, Malaezia, Filipine, India, Pakistan, Bangladesh, Azerbaidjian, Kazakhstan, Turcia, dar și restaurante cu specific și agenții de turism ce au ca destinații aceste țări.

Zilele Filmului German, Cinema Studio

Cea de-a zecea ediție a Zilelor Filmului German prezintă și în acest an o selecție de noi filme importante, artistice și documentare. Festivalul se va termina pe 22 octombrie.

Noaptea Devoratorilor de Teatru, Clubul Țăranului Român

În bucătăria ‪Noaptea Devoratorilor De Teatru‬ se „gătește” programul. Nu îngrașă, doar dă dependență. „Chef Cultural”: Chris Simion. Vor avea loc spectacole de teatru, concerte, lansări de carte și expoziții, pe 17 și 18 octombrie la Clubul Țăranului Român.

Creative Est, Industria Bumbacului

Creative EST e primul festival autohton dedicat industriilor creative.

1200 de metri pătrați dintr-o fostă hală de confecții textile se transformă weekendul acesta în cel mai mare târg dedicat industriilor creative românești. Sâmbăta și duminică, începând de la ora 12.00, Creative EST deschide pentru public hala de apretură din complexul Industria Bumbacului.

Voltaj Simfonic, Sala Palatului

Voltaj te invită la primul concert simfonic al formației și unul dintre cele mai spectaculoase evenimente ale anului – Din toata inima, un spectacol muzical în care hiturile Voltaj și orchestra Simona Strugaru Symphonics îți vor oferi un show inedit. Concertul are loc vineri, începând cu ora 19:00.

Corporate Fashionista, Stefanel Concept Store

Sambătă, începând cu ora 11:00, vei putewa descoperi cum să îți construiești o garderobă creativă și elegantă pentru orele de birou, ce piese vestimentare și accesorii poți folosi pentru perioada de tranziție spre toamnă-iarnă, care sunt noile reguli stilistice de la birou, ce combinații cromatice senzaționale poți face în această toamnă și multe, mulote altele.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments