Unde ieșim în weekend-ul 7-9 octombrie în București?

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 7 -9 octombrie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Târguri

Alternative bazaar, Under

Vino sâmbătă, 8 octombrie, între orele 17:00 și 21:00, la Under (strada Colței, nr. 48), pentru a cumpăra/vinde/face schimb de haine, accesorii, încălțăminte, decorațiuni și tot felul de alte chestiuțe goth, metal, punk, fetish, cybergoth sau steampunk. Intrarea este liberă.

Love Yard Sale, Mântuleasa40

Octombrie a venit cu răcoare, iar acesta este un motiv în plus să îți schimbi garderoba. Pe 8 și 9 octombrie, în curtea din Mântuleasa40, între orele 10.30 – 17.30, te așteaptă îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, dar și până la mici decorațiuni.

Dichisar, Impact Hub

Vin 2 zile de fun, food & shopping alternativ în care faci cunoștință cu spuma noilor makeri români! #Dichisar e locul in care trebuie sa fii ca sa-i descoperi inainte sa devina faimosi: designeri si creatori romani trending, de care inca nu-ti spune nimeni dar pe care urmeaza sa ii vezi in curand in toate revistele. Târgul are loc pe 8 și 9 octombrie, între orele 10:00 și 20:00.

Festivaluri

Anim’est

Pe lânga cele mai premiate animații din ultima vreme, la Anim’est vor avea loc și workshop-uri și prezentări susținute de oameni tari din industrie, instalații si concerte. Ediția de anul asta este dedicată pisicilor! Anim’est are loc între 7 și 16 octombrie, la Cinema Pro, Cinema Elvire Popesco, Cinemateca Eforie, Club Fabrica și DESCHIS Gastrobar.

Food Truck Festival, Mall Promenada

În perioada 6 – 16 octombrie, parcarea Promenada Mall Bucuresti va găzdui prima oprire Food Truck Festival on Tour. Zece food truck-uri și van-uri cu unele dintre cele mai apreciate și savuroase propuneri de street food pornesc într-un tur inedit, aâand ca scop continuarea promovării culturii street food-ului.

Filme

Proiecție „Beijing Being”, Colivia

După premiera la Festivalul de Film de la Montreal vara trecuta și o recenzie de patru stele de la The Guardian, „Beijing Being” vine în premieră europeană la București. Filmat guerilla style pe străzile din Beijing, filmul o urmărește pe tânăra Sophie într-un cabaret existențial pe parcursul căruia încearcă să treacă peste plecarea subită a celui mai bun prieten și să își găsească locul fără acesta într-un oraș în continuă schimbare. Proiecția filmului va avea loc pe 8 octombrie, începând cu ora 20:00.

The Girl on the Train

Romanul, apărut și la noi cu titlul Fata din tren, spune povestea unei tinere femei – a cărei viață nu este tocmai roz – care urmărește în fiecare dimineață, luând același tren, un cuplu tânăr și aparent perfect, ce locuiește într-o casă de lângă calea ferată. Într-o zi vede însă ceva ce o șochează și astfel ajunge să ia parte la viețile pe care le-a observat doar de pe margine.

Două lozuri

Filmul spune povestea comică a unor oameni disperați care recurg la soluția visată de noi toți atunci când avem nevoie de bani repede și simplu – joacă la Loto 6/49. Dar nepriceperea le va juca feste, căci, ca să câștigi la loto nu e de ajuns numai să cumperi bilet, și acesta să fie câștigător, ci să și știi să ai grijă de el, să nu-l rătăcești…

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *