Unde ieșim în weekend-ul 5-7 august?

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 5-7 august 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Premiere filme

The Secret Life of Pets

Animația The Secret Life of Pets este o comedie despre ce fac animăluțele noastre de companie după ce noi plecăm la serviciu sau la școală zi de zi.

Nous trois ou rien

Istoria unei familii care trăiește în armonie într-un mic sat în Iranul anului 1971. Hibat, avocat de profesie, se implică în tensiunile politice ale vremii și ajunge să fie închis pentru că a avut curajul să își apere idealurile contrare regimului Șahului. După 7 ani este eliberat, o cunoaște pe viitoarea lui soție și devine tată. Astfel, viața lui se schimbă radical, de la singular la plural. Cei trei pornesc într-o călătorie, își abandonează pământul natal pentru a emigra în Franța. Familia lui se confruntă cu diverse piedici, trece prin multe peripeții, dar are un atu: sunt o echipă și pot înfrunta orice provocare.

Suicide Squad

Sunt celebri pentru faptele lor rele și pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reușit să-i prindă și să-i vâre după gratii. Pentru a-și micșora pedeapsa, nelegiuiții acceptă sinucigașe misiuni sub acoperire, conștienți că eșecul înseamnă moartea.

Concerte

Folk Frate!, Berăria H

Vineri, 5 august, terasa de pe malul lacului prinde viaţă, departe de betonul şi căldura din oraş. Folk Frate! urcă pe scena de sub pomi pentru o reprezentaţie live de excepţie. Concertul va începe la ora 20:00.

French Swing – Jazz, Chansonnettes & Tango, Ceainăria ARTea

Vino să petreci o seară aparte, cu parfum franțuzesc: chansonete și tango cu acorduri de swing-jazz alături de Diana Tudor (voce) si Alexandru Burcă (pian). Concertul va avea loc duminică, începând cu ora 19:30.

Petreceri

Pandemonium – Hocico dedicated Party, Underworld

Ești fan Hocico, dar nu poți ajunge la festivalul Rockstadt sau vrei să îți faci încălzirea? Cu o săptămână înainte, în clubul Underworld va avea loc o petrecere dedicată trupei de la care nu poți lipsi! Pandemonium va avea loc sâmbătă, începând cu ora 22:00.

Festivaluri

Festivalul Gellu Naum, Green Hours

În perioada 5-6 august 2016, Muzeul Național al Literaturii Române din București, împreună cu Fundația „Gellu Naum” și în parteneriat cu Green Hours jazz-café, organizează prima ediție a Festivalului Gellu Naum, care se va desfășura pe parcursul a două zile, la București și Comana, și va reuni multe dintre cele mai importante nume de poeți români contemporani, apropiați într-un fel sau altul de Gellu Naum și de scrierile sale.

Alte evenimente

Sport în iarbă, Roaba de Cultură

Sâmnătă, începând cu ora 9:30, la Roaba de Cultură din Herăstrău va avea loc evenimentul sportiv Body Sculpt cu Alexandra, susținut de Social Gym.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *