Unde ieșim în weekend-ul 4-6 noiembrie?

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 4-6 noiembrie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Festivalul de Film ETNO „Culese din Balkani”, Muzeul Țăranului Român

A doua ediție a Festivalului de film documentar „Culese din Balkani” te așteaptă de vineri până duminică (4 – 6 noiembrie) cu peste 30 de proiecții de film documentar, dezbateri pe măsură cu antropologi, etnologi și regizori, Ziua țuicii, cu o expoziție din colecția Costică Acsinte, cu tururi prin Arhiva de Imagine a Muzeului Țăranului și multe alte evenimente.

Concert Alborosie, Arenele Romane

După un concert impresionant în 2012, Alborosie revine la Arenele Romane pe 5 noiembrie 2016, alături de trupa Shengen Clan. Evenimentul va începe la ora 19:00.

Zilele Filmului German, cinemateca Eforie

La cea de a XI-a ediție a Zilelor Filmului German la București te așteaptă 13 lungmetraje remarcabile, precum și un program interesant de scurtmetraje. Festivalul are loc între 4 și 10 noiembrie.

Garage Sale, BEAT bar umanist

Duminică, 6 noiembrie, vino la „Trocuri, târguri, târgoveți”, unde poți veni să vinzi, să cumperi, să faci troc, să donezi, să privești, să te bucuri. Evenimentul are loc între orele 11:00 și 20:00.

Dress To Impress Party, Princess

Clubul Princess te invită sâmbătă, 5 noiembrie, începând cu ora 23:00, la party-ul Dress To Impress. Noaptea e a ta și ți-o poți crea așa cum vrei!

Make-Up Fest 2016, Crystal Palace Ballrooms

Vino la Make-Up Fest pe 5 și 6 noiembrie, între orele 10:00 și 18:00, să descoperi nenumăratele fațete ale lumii culorilor- de la machiajul cotidian la body painting, de la efecte speciale la machiajul-fantezie. Ai la dispoziție 2 zile pentru a participa la atelierele de make-up, pentru a asista la demonstrațiile susținute pe scenă sau pentru a descoperi noi produse de machiaj.

Yard Sale , Jacques Pot

Sâmnătă și duminică, între orele 10:30 și 18:00, vino la Jacques Pot pentru a scotoci în garderobele altora!

Târg handmade regal, Palatul Știrbei

La târgul de handmade regal participă artiști-expozanți renumiți în această industrie. Târgul are loc între 4 și 6 noiembrie, între orele 9:00 și 20:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *