Unde ieșim în weekend-ul 26-28 august?

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 26-28 august 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Premiere filme

Don’t Breathe

Trei prieteni pătrund în casa unui singuratic orb, convinși că vor obține un câștig facil, numai pentru a se afla într-o luptă terifiantă pe viață și pe moarte în „Don’t Breathe”, al doilea film artistic al scenaristului și regizorului Fede Alvarez și al legendarului producător Sam Raimi. În al doilea său film artistic, Alvarez ne surprinde cu un thriller horror de o complexitate brutală, care aduce un trio de hoți în fața unui adversar neașteptat de periculos.

Mechanic: Resurrection

Arthur Bishop a crezut că și-a lăsat în urmă trecutul criminal, când dușmanul său cel mai periculos îi răpește iubirii vieții. Acum, el este obligat să călătorească prin toată lumea pentru a comite trei asasinate imposibile, făcând ce face el cel mai bine, să pară accidente.

Kiki, el amor se hace

Cinci poveşti despre iubire şi sex, într-o vară călduroasă la Madrid, unde protagoniştii descoperă faţete ciudate şi neobişnuite ale păcatelor trupeşti, cu nume imposibil de pronunţat, precum: dacrifilia, elifilia, somnofilia, poliamori, harpaxofilia…

Piese de teatru

Undercloud – Festival de teatru independent, ArCuB

Anul acesta, pe lângă spectacolele din România, aflate în competiție sau incluse în secțiunea „Invitați”, festivalul aduce șase producții teatrale din șase culturi diferite. Spectacole din Anglia, Franța, Grecia, Republica Moldova, Rusia și Israel se vor juca pe scenele de la ARCUB Gabroveni. Festivalul are loc între 22 și 31 august.

Concerte

Bucharest GreenSounds Festival, Parcul Herăstrău

A treia ediție de BUCHAREST GreenSounds Festival va avea loc în weekend-ul 26-28 august 2016, în Parcul Herăstrău, la intrarea Charles de Gaulle. Festivalul cu intrare liberă facilitează accesul la cultură și celebrează Capitala prin dans, muzică și diversitate culturală, în deplin acord cu identitatea urbană a acesteia.

Alte evenimente

City Wave, Palatul Parlamentului

În perioada, 27 – 28 august, cel mai lung Slide Urban din lume va fi gata să primească pe cei dornici să descopere un eveniment cu adevărat inedit. Atracția principala este Slide-ul, cu o lungime de 330 de metri, avand 3 culoare, ce va fi amplasat într-un decor urban absolut spectaculos: pe Calea 13 Septembrie, mai exact pe panta situată lânga Casa Poporului.

Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, Pădurea Băneasa

Pădurea Băneasa își deschide cărările la început de toamnă pentru toți cei care doresc să profite de o escapadă în natură, la marginea Capitalei. Toți alergătorii, indiferent de nivelul de pregătire, vor avea ocazia să se bucure de mișcare și distracție în aer liber alături de familie, prieteni sau colegi la a 4-a ediție a crosului, care va avea o nouă etichetă în acest an: Bucharest FOX TRAIL Half Marathon! Evenimentul are loc pe 28 august, începând cu ora 11:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *