Unde ieșim în weekend-ul 22-24 iulie?

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 22-24 iulie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Premiere filme

Francofonia

„Francofonia” este povestea muzeului Louvre din perioada ocupației naziste, dar și un exercițiu de meditație asupra atemporalității artei.

Star Trek Beyond

De data aceasta echipajul navei Enterprise are de înfruntat inamici noi în vastul spațiu cosmic încă neexplorat. În această nouă aventură echipajul va ajunge „acolo unde nu a mai ajuns nimeni, în căutarea lumilor noi și a noilor civilizații”, dincolo de orice Univers cunoscut, în binecunoscutul spirit al francizei Star Trek.

Skiptrace

„Skiptrace” e povestea lui Bennie Chan, un detectiv din Hong Kong care e pe urmele infamului șef al mafiei Victor Wong de peste un deceniu. Când nepoata lui Bennie, Samantha, intră în belele cu sindicatul crimei condus de Wong, Bennie se decide să-l găsească pe cel din cauza căruia a ajuns Samantha în această situație.

Piese de teatru

Soț de vânzare, BackYark Garden & Pub

Oxana (o tânără „modernă”, frumușică, ușor naivă) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vieții) o afacere indecentă și inedită: un contract de vânzare-cumpărare al soțului contra tentantei sume de “douăj’ de mii”. Piesa de teatru va avea loc duminică, începând cu ora 20:00.

Concerte

Jazz me to the moon, Ceainăria ARTea

Andrei va prezenta publicului, alături de Mihai Munteanu (chitară), un mozaic de elemente soul, blues, pop și R&B. Pe lângă cover-uri deja consacrate se vor regăsi și câteva compoziții proprii. Concertul va avea loc vineri, începând cu ora 19:30.

Simfonii de vară, Parcul Colțea

În Parcul Colţea, din centrul Capitalei, a început o nouă ediţie a Festivalului „Simfonii de vară”, un eveniment unic în Bucureşti. Acesta se va desfăşura timp de patru luni, perioadă în care iubitorii de muzică clasică pot asculta arii şi simfonii celebre, interpretate de artişti de renume.

Festivaluri

Creative Fest, Romexpo

Creative Fest înseamnă trei zile de muzică, street dance, demonstrații de graffiti, space painting, 3D urban art, acrobații cu skateboard si biciclete, dar și multe alte activități. Line-up-ul festivalului include artiști internationali de renume precum: Redman, Dilated Peoples, Dub Fx, Patrice, Coely. Festivalul va avea loc în perioada 22-24 iulie.

Petreceri

Bineri, Silver Church

Vineri, de la ora 18:00 până la ora 23:00, Silver Church are un vibe de lounge, prielnic socializării cu prietenii. Bucătăria este deschisă, iar muzica liniștită o să îți țină companie. De la ora 23:00, Silver Church are program de club. Volumul muzicii va crește considerabil, playlist-ul devine mai alert, iar de acest lucru se vor ocupa DJ-ii rezidenți ai clubului.

SkyAffair – Candies, Ice & everything nice , Upstairs Rooftop

Party-ul începe duminică de la ora 13. Vei găsi vin și Prosecco la rece, iar acadelele sunt din partea casei. DJ-ul va transmite vibe-uri excelente, vei dansa, te vei răcori și vei profita de vara aceasta din plin!

Târguri

Love Yard Sale, Mântuleasa 40

LOVE Yard Sale, târgul lucrurilor frumoase care merită încă o șansă să fie iubite și purtate cu drag, te invită la ediția lunii lui cuptor, pe 23 și 24 iulie, în curtea din Mântuleasa40, între orele 10.30 – 17.30.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *