Unde ieșim în weekend-ul 21-23 octombrie în București?

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 21-23 octombrie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Witching Hour, Under

Cu o săptămână înainte de Halloween, vrăjitoarele se strâng în Under (strada Colței, nr. 48)! Vino și tu să dansezi pe muzică post-punk, goth-punk, psychobilly, rockabilly, coldwave, synthpunk și multe altele. Party-ul începe la ora 22:00. Găsești AICI mai multe detalii.

Festival Du Chocolat, Romexpo

Createur Chocolatier – Festival du Chocolat este cel mai mare festival de ciocolată din București ce reunește producătorii autohtoni de ciocolată, francizorii marilor ciocolaterii. Aflat la prima ediție, Festival du Chocolat se va desfășura între 21-23 octombrie, 2016 în cadrul Centrului Expozițional Romexpo, Pavilionul C3.

Festivalul Castanelor, Plaza România

În perioada 21 – 30 octombrie, Plaza Romania organizează primul Festival al Castanelor la București. Cu preparate pe baza de castane, gătite live de chefi cunoscuti, cu clasicele castane coapte, ateliere creative pentru cei mici, concerte Vunk și Jurjak, festivalul își așteaptă vizitatorii în parcarea în aer liber de la Plaza România.

Gala Folk You 2016, Piața Enescu

Aflată la cea de-a şasea ediţie în Bucureşti şi la cea de a XII-a la Vama Veche, Gala Folk You! are loc pe 21 și 22 octombrie, de la ora 17:00, în Piaţa George Enescu din Capitală.

Bârfe! Secrete împărtășite, Recul

Când unul dintre cei trei prieteni nu știe că ceilalți știu ceea ce el nu vrea să se știe, avem premizele pentru comedie. Un spectacol plin de intrigi și complicitate, presărat cu secrete și sugestii de la public, într-o atmosferă casnică, dar inconfortabilă pentru protagoniști. Piesa de teatru va avea loc pe 21 octombrie, între orele 20:00 și 21:00.

The Wedding Gallery, Florăria Iris

Vrei să afli tot ce este trendy în anul 2017 atunci când vine vorba de nunți? Vino între 21 și 23 octombrie, începând cu ora 15:00, la cel mai elegant târg de nunți.

Concert The Cat Empire, Arenele Romane

Pe 23 octombrie, începând cu ora 19:00, The Cat Empire va susține un concert la Arenele Romane. Trupa își va prezenta noul album, „Rising With The Sun”.

Schimb de cărți, La Un Ceai

Vino duminică, începând cu ora 15:00, în salonul călduros și primitor, pentru a face schimb de cărți și pentru a discuta despre lectură cu oameni care au aceleași pasiuni ca și tine.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *