Unde ieșim în weekend-ul 2-4 septembrie?

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 2-4 septembrie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Figurinele Disney/Pixar ne invită în universul copilăriei la Mega Mall

În perioada 15 august – 30 octombrie, cei care trec pragul centrului comercial Mega Mall și fac cumpărături de minimum 100 de lei primesc automat o figurină Disney Pixar, în cadrul unei campanii de collectibles, prima din România organizată de un centru comercial. Wall-E, Șeriful Woody, Merida, Peștișorul Nemo și alte personaje din poveștile care i-au cucerit pe cei mici și pe cei mari, deopotrivă, completează colecția de 16 figurine, pe care cumpărătorii Mega Mall o pot strânge în cadrul campaniei. În total, Mega Mall va oferi 130.000 de astfel de premii participanților.

Premiere filme

Collide

Aflat în Germania, Casey, un tânăr excursionist american, se îndrăgosteşte de Juliette, o colegă împreună cu care călătoreşte prin Europa. Când ea este diagnosticată cu o boală incurabilă, Casey se hotărăşte să-l prade pe un gangster german, Hagen, pentru a face rost de banii pentru tratamentul care i-ar putea salva viaţa lui Juliette.

The BFG

Regizată de Steven Spielberg, producţia relatează povestea unei orfane şi a Uriaşului care îi face cunoştinţă cu fascinanta, dar periculoasa lui lume. Spre deosebire de toţi ceilalţi asemenea lui, Marele Uriaş Prietenos (Mark Rylance) este extrem de amabil şi gentil.

Petreceri

Sistem Ca Pe Ferentari

Pe 4 septembrie 2016, în zona Aleea Livezilor, din cartierul Ferentari, PARADAIZ duce seria evenimentelor trance-culturale la sursă cu o megapetrecere în parc. Mari talente ale cartierului și staruri ale muzicii românești vor performa pe scena festivalului SISTEM CA PE FERENTARI.

Festivaluri

Festivalul Ambasadelor, Piața Universității

Timp de 7 zile vor avea loc, în 3 locații diferite din București, mai multe serii de evenimente și momente artistice, care vor transforma capitala într-o destinație a multiculturalismului, a diversității, artei contemporane, dansului, muzicii, artizanalului, filmului și teatrului. Festivalul are loc în perioada 29 august – 4 septembrie, între orele 17:00 și 20:00.

Bucharest Craft Beer Festival

Primul festival de bere artizanală din România va avea loc între 2 și 4 septembrie. În afară de beri, vei mai găsi aici târg de viniluri, expoziție de motociclete și biciclete custom made, barber shop, street food și concerte.

BikeFest 2016, Parcul Izvor

Timp de doua zile, pe 3 și 4 septembrie, în parcul Izvor din București, se sărbătorește un an frumos în care au fost adunați mulți kilometri pe bicicletă. Nu contează ce tip de bicicletă ai sau dacă îți închiriezi una I’Velo, contează să fii la BikeFest!

Concerte

ARTmania Bucharest Blast, Arenele Romane

Primul eveniment din seria ARTmania Bucharest Blast va avea loc sâmbătă, 3 septembrie 2016, în Arenele Romane din București unde vor concerta Within Temptation, Agent Fresco, Mutiny on The Bounty și Sinoptik.

Sâmbăta Sonoră, Control

Considerată una dintre cele mai inovative violoniste din lume, Mia Zabelka este o pionieră a performance-ului electroacustic. Ea va susține un concert sâmbătă, începând cu ora 20:00.

Alte evenimente

Nu lasa PETe în urma ta!, Parcul IOR

Concerte, DJi cu viniluri de colecție, piese de teatru cu În Culise, proiecții de filme, yoga, pilates, bodyART, Qigong, dance, zumba, senior fit, șah cu Maestru Internațional, terapii, workshop-uri, Biciclete Pegas pentru plimbări în parc, bibliotecă cu sute de cărți, muzică bună, pufi confortabili, căței pentru adopție, shooping – totul se plătește în PETuri și doze de aluminiu. Găsești mai multe detalii AICI.

AeroNautic Show 2016, Lacul Morii

În cele peste 3 ore de spectacol AeroNautic legătura între aer şi apă se va face printr-o suprapunere elegantă a evoluţiilor nautice şi a celor aeriene astfel încât spectatorul nu va sesiza momentele de trecere dintre cele două medii atât de diferite. Evenimentul are loc sâmbătă, începând cu ora 11:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *