Unde ieșim în weekend-ul 19-21 august?

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 19-21 august 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Premiere filme

Ben-Hur

Filmul are la bază romanul din 1880 al lui Lew Wallace, Ben-Hur: A Tale of the Christ, cu evreul Ben Hur drept personaj central, un prinț al Ierusalimului trădat și vândut ca sclav. Povestea izbăvirii sale se dezvoltă în paralel cu cea a vieții și crucificării lui Iisus, care se întâmplă să activeze în aceeași regiune în care este obligat să își ducă existența și Ben Hur.

Pete’s Dragon

Aflat ca regizor la al doilea lungmetraj, David Lowery ne prezintă Pete’s Dragon, povestea unui tânăr orfan şi a celui mai bun prieten al lui, Elliott, care, întâmplător, este dragon.

Tudo Que Aprendemos Juntos / Profesorul de vioară

După ce pierde un post în prestigioasa orchestră simfonică din Sao Paolo, Laerte, un violonist talentat, se întreţine dând lecţii de muzică adolescenţilor dintr-o şcoală publică din Heliopolis, cea mai mare favelă din Brazilia. Calea sa e plină de obstacole, dar puterea muzicii şi prietenia ce se înfiripă între profesor şi elevii săi vor deschide uşi într-o nouă lume.

Petreceri

Corona SUNsets, Modelier

Duminica aceasta, ANTENNA își mută raftul cu viniluri în curte la Modelier. Analog și old school pe ritmuri de boogie boogie, totul ca să ai parte de coloana sonoră perfectă pentru o seară de vară. Bonus: live cooking de la care poți servi noodles cu creveți + legume la wok sau chili con carne în naan bread și cocktail-uri și infuzii pe bază de Corona.

Concerte

Maxim Belciug, Roaba de Cultură

Sâmbătă, începând cu ora 19:30, la Roaba de Cultură va susține un concert Maxim Belgiuc, un artist complet, profund și sensibil, care te invită să te împrietenești cu chitara clasică, într-un regal de note, suflet și măiestrie.

Alte evenimente

Seminar arta machiajului, Art & Hobby Studio

Acest seminar de machiaj prezinta mici trucuri și secrete pentru a imbunatati pe cât posibil problema machiajului personal, atunci când nu ai acces la un salon sau un makeup artist profesionist. Seminarul va avea loc pe 19 august, începând cu ora 19:00.

Hedwig and the Angry Inch: The Missing Half, Point Art Hub

După scenariul de musical-rock semnat de John Cameron Mitchell, spectacolul va avea loc pe 20 august, începând cu ora 20:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *