Unde ieșim în weekend-ul 15-17 iulie?

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 15-17 iulie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Premiere filme

Bølgen

Experimentatul geolog Kristian Eikfjord a acceptat un nou post. Împreună cu familia, pregăteşte mutarea din oraşul Geiranger, dar el şi colegii săi înregistrează mici modificări geologice în subsol. Tot mai îngrijorat, Kristian îşi dă seama că cel mai mare coşmar e gata să devină realitate.

Ice Age: Collision Course

Cursa epică a lui Scrat după ghinda nărăvașă îl catapultează în univers, unde declanșează accidental o serie de evenimente cosmice care transformă și pun în pericol lumea din Epoca de Gheață.

The Shallows

Nancy Adams face surfing pe o plajă pustie, într-un loc care se dovedeşte a fi zona de vânătoare a unui mare rechin alb. Deşi ea se află la doar 200 metri de mal, supravieţuirea pare a fi pentru Nancy testul suprem, care-i va pune la încercare ingeniozitatea, calităţile şi stăpânirea de sine.

Piese de teatru

Totul în doi, Ceainăria ARTea

Monica Anastase și Axel Moustache urcă într-un carusel de situații și personaje. Este un format de teatru spontan, altfel decât alte show-uri de improvizație. Spectacolul va avea loc sâmbătă, începând cu ora 20:00.

Dragoste și căpșuni, BackYard Garden & Pub

Piesa (care va avea loc duminică, începând cu ora 17:00) explorează diferite teme, printre care inutilitatea legăturilor care se bazează pe sex, dorință și pe versatilitatea comportamentului uman, care ne arată cine suntem de fapt și cum ne modificăm în funcție de persoana cu care intrăm în contact sau de momentul în care ne aflăm.

Petreceri

Garden of Day Dreams II, Palatul Mogoșoaia

Uită de agitația orașului și lasă-te purtatp în povestea în care ești cine vrei tu să fii. La visare te vor îndemna cu cele mai dreamy seturi GOLAN, Federico Locchi, Midi Culture, Optick și ursul tău de pluș preferat, MoonSound. Evenimentul va avea loc duminică, începând cu ora 14:00.

Alte evenimente

Organic Days Festival

Sâmbată și duminică, cele mai înverzite locuri din centrul capitalei, Grădina Verona, J’ai Bistrot și Grădina Sticlarilor, se deschid pentru publicul din oraș cu activități informative și reacreative, produse și meșteri care manifestă alternativa organică a vieții de oras: ORGANIC DAYS – festival de trai simplu, frumos și sănătos.

Sport în iarbă, Roaba de cultură

Vineri, începând cu ora 19:00, la Roaba de cultură din parcul Herăstrău va avea loc evenimentul Sport în iarbă – Yoga cu Andreea, susținut de Social Gym. Sâmbătă, începând cu ora 9:30, va avea loc Abs & Thighs cu Claudia, susținut de Social Gym.

Bounty Fair, Casa Universitarilor

Bounty Fair este evenimentul de handmade romȃnesc cu cele mai multe ediții pe parcursul unui an. Ediția cu numarul 18 va avea loc în weekendul 16-17 iulie 2016, iar programul va fi de la orele 10:00 pȃnă la 20:00, ȋn ambele zile.

Tu ce planuri ai pentru weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *