Unde ieșim în weekend-ul 14-16 octombrie în București?

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 14-16 octombrie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Aniversare From Mona with Gloss, Restaurantul La Bordei

From Mona with Gloss, unul dintre cele mai populare bloguri de beauty din România, a împlinit 6 ani! Ca și în anii trecuți, aniversarea FMWG reprezintă un moment important în blogosfera românească și va fi sărbatorit printr-o mare petrecere glam ce va avea loc vineri, 14 octombrie, începând cu ora 19:00, la restaurantul La Bordei. Vei găsi aici cornere speciale unde poți încerca diverse servicii (make-up, hairstyling, pictură live pe tricouri) și produse, dar și un fashion show, cocktais și o tombolă cu premii!

Creative EST

Între 10 și 16 octombrie 2016, Bucureștiul devine capitala regională a industriilor creative din Europa de Est. Aflat la a doua ediție, festivalul Creative Est propune o săptămână de workshop-uri, seminarii și expoziții gândite sub forma unui spațiu de învățare și inspirație pentru designerii, artiștii și artizanii din regiune, dar și pentru publicul dornic să susțină creativitatea locală.

Les Films de Cannes a Bucarest

Unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale toamnei, Les Films de Cannes a Bucarest revine între 14 și 23 octombrie 2016, pentru al șaptelea an, cu o ediție extinsă și cu cele mai așteptate filme din selectia Festivalului de la Cannes în peste 100 de proiecții.

Târgul „Zilele Recoltei”, Piața Ferentari

Evenimentul este dedicat locuitorilor Sectorului 5, dar și tuturor bucureștenilor care, timp de 10 zile, își vor putea aproviziona cu produse autohtone cămara pentru iarnă și vor putea gusta din preparatele tradiționale pregătite special cu acest prilej, într-o atmosferă autentică, specific românească. Târgul va rămâne deschis până duminică, 16 octombrie a.c., urmând să funcționeze zilnic, în intervalul orar 10.00 – 20.00.

Festival in Cuib, Cuibul Artiștilor

Festival în Cuib – ediţia I, aduce în prim plan cele 7 producţii cunoscute ale Cuibului şi, premiera toamnei, spectacolul „Ce vine după”. Vor avea loc 32 de reprezentaţii, 8 spectacole şi o premieră.

Noaptea Caselor

Vino sâmbătă, 15 octombrie, într-un circuit nocturn prin casele și apartamentele alternative din București. Te vor întâmpina la ei acasă întreprinzători, creativi, artiști, meșteri, jurnaliști sau activiști care și-au transformat dormitoarele în mici centre social-culturale.

Obsesii, ArCub

Cerasela Iosifescu o interpretează pe Lora, un personaj deopotrivă sensibil și puternic, copilăros și înfricoșat, atrăgător și distant, care s-a luptat toată viața sa cu o tulburare maniaco-depresivă. Piesa de teatru va avea loc pe 15 octombrie, începând cu ora 19:00.

Concert Nigel Kennedy, Sala Palatului

Violonistul britanic Nigel Kennedy va susține un concert la Sala Palatului, pe data de 16 octombrie 2016, începând cu ora 20:00.

Lectie deschisă (gratuită) de dans – Rock’n’Roll & Cha cha cha, Deco Dance

Vino duminică, începând cu ora 16, la un curs gratuit de dans rock’n’roll și cha cha cha, unde vei deprinde primii pași din aceste stiluri.

RetroTech Fest 1.0, Gastro Pub

Primul târg de electronică Vintage din România. Vor fi prezentate sisteme PC 286, 386, 486, Pentium I&II&III, Monitoare VGA, CGA, SVGA CRT, Modele laptop Apple, Compaq, NEC din anii ’80 și ’90, dar și echipamente ICE FELIX CIP, HC 90 sau 2000, Jocuri Nintendo, procesoare, tastaturi, Mausi cu bilă, telefoane GSM și multe alte aparate Retro Vintage. Târgul va avea loc pe 15 și 16 octombrei, înre orele 12:00 și 20.00.

International Tattoo Convention Bucharest 2016, Crystal Palace Ballrooms

Evenimentul se desfășoară pe 14, 15 și 16 octombrie, într-o locație elegantă și maiestoasă: Crystal Palace Ballroom din București – chiar în inima orașului, lângă Casa Poporului, în spatele Pieței de Flori Coșbuc. Îți poți face tatuaje, poți participa la concursuri de tipul „Cel mai bun tatuaj” și vei putea cunoaște artiști din întreaga lume.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *