Unde ieșim în weekend-ul 12-14 august?

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 12-14 august 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Premiere filme

Hell or High Water

Doi frați, un fost pușcăriaș și un tată divorțat, sunt anunțați că ferma familiei urmează să fie lichidată de bancă, așa că decid să pornească un șir de jafuri pline de adrenalină pentru a strânge bani ca să răscumpere afacerea. Un om al legii cu multă experiență le ia urmele, hotărât să îi prindă.

Lights Out

Când a plecat de acasă, Rebecca a crezut că a lăsat în urmă toate fricile din copilărie. Niciodată nu a reuşit să facă diferenţa între ce era real şi ce nu atunci când se stingea lumina… iar acum fratele ei mai mic, Martin, trece prin aceleaşi momente de groază care, odată, i-au ameninţat şi ei viaţa.

Sausage Party

Petrecerea cârnaţilor, primul film de animaţie CG pentru adulţi, ne vorbeşte despre un cârnat, liderul unui grup de produse de supermarket, aflat în căutarea adevărului despre propria lor existenţă şi despre ceea ce li se întâmplă cu adevărat produselor alimentare după ce părăsesc rafturile magazinelor.

Piese de teatru

Ouă congelate, BackYard Garden&Pub

Spectacolul surprinde intimitatea casnică a acestor femei, afișată în acest avion, lipsa de discreție și bun simț, pe care o întâlnim la tot pasul, incultura și superficialitatea care se reflectă în mod dramatic în viețile noastre. Piesa va avea loc duminică, începând cu ora 18:00.

Concerte

Zutopia, Piața Constituției

Radio ZU o prezintă pe Rihanna în România, pe 14 august, în deschiderea ZUTOPIA MUSIC FESTIVAL, cel mai mare eveniment al anului în Bucureşti. După concertul RIHANNA din 14 august, în aceeași locație şi pe aceeaşi scenă, ZUTOPIA Music Festival prezintă două nume imense, pentru prima dată în România: STEVE AOKI, pe 15 august, şi SIA, în ultima zi de festival, pe 17 august.

Multumult | Oglinzi Ale Orientului, Green Hours

Green Hours te cheamă la o dimineață târzie de duminică, cu muzică și cafea la nisip, în grădină. MuLTuMuLT – Oglinzi ale Orientului – muzică improvizată cu parfum oriental şi oglinzi şi oglinjoare, cafea turcească alături cu dulceaţă, ciripituri… în mijloc de Bucureşti. Concertul va avea loc începând cu ora 10:30.

Festivaluri

Summer Well, Domeniul Știrbey

A șasea ediție Summer Well, ca de obicei, în al doilea weekend din august: 13 – 14 August 2016. Pe scenă vor urca The Chemical Brothers, Hurts, Years & Years, The Neighbourhood, Crystal Fighters, Milky Chance, BØRNS, Blossoms, Sundara Karma si HÆLOS.

Petreceri

The Second Ritual, The Ark – Uranus

Sâmbătă, 13 august, va avea loc al doilea party Ritual, într-o locație nouă: Grădina The Ark, în cadrul complexului istoric The Ark din strada Uranus 150. Din line-up fac parte Priku, SIT, Charlie & Sublee și VincentIulian, iar la edița de anul acesta vei găsi și un food court și un chill zone.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *