Evenimente București. Unde ieșim în weekend-ul 11-13 noiembrie?

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 11-13 noiembrie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

InLight Theatre Festival, Teatrul Unteatru

Școala de actorie InLight organizează prima ediție a festivalului „InLight Theatre Festival”, primul festival de teatru cu actori neacreditați. Festivalul are loc până pe 18 noiembrie, iar spectacolele încep la ora 20:00.

Asia Fest 2016, Romexpo

Între 11 și 13 noiembrie 2016 va avea loc la Romexpo (Pavilionul E2 – Sala Sadoveanu și Sala Eminescu), cea de-a IV-a ediție a festivalului care revarsă peste București energia și frumusețea țărilor asiatice.

Workshop introductiv în practica de Ashtanga Yoga, Hermitage

Un curs care se adresează practicanților de Ashtanga Yoga ce doresc să aprofundeze această disciplină, precum și celor ce doresc să și-o însușească. Workstop-ul are loc în weekend-ul 11-13 noiembrie, iar înscrierile se pot face AICI.

Bounty Fair, Casa Universitarilor

Bounty Fair, editia aniversară cu numarul 20, va avea loc în weekendul 12-13 noiembrie 2016, la Casa Universitarilor Bucureşti. Programul va fi de la orele 10:00 pȃnă la 19:00, ȋn ambele zile.

V for Vintage, Grand Hotel du Bulevard

V for Vintage este despre creativitate, sub toate formele ei. Vino pe 12 și 13 octombrie, între orele 11:00 și 20:00, la Grand Hotel du Bulevard la primul și cel mai mare târg de design românesc contemporan și cultură vintage, conector al initiativelor locale de design.

Dance for Kindness 2016 , Mega Mall

Fundația Verita împreună cu Școala Verita, Centrul Hermitage Urban si Mega Mall București organizează al doilea Flash Mob al faptelor bune din România, ce va avea loc pe 13 Noiembrie, de la ora 17:00, în Mega Mall.

Ketchup, Music Club

Prins în capcană, şi la propriu şi la figurat, între o frumoasă amantă şi o brută în postură de instalator, eroul acestei comedii dulci şi picante este nevoit să apeleze la toate mijloacele ce-i stau la dispoziţie pentru a scăpa cu viaţă. Piesa de teatru va avea loc pe 13 noiembrie, începând cu ora 20:00.

Târg gastro-cultural Ozosep, Grădina Cafe Verona

Târgul micilor producători din secuime revine la Grădina Verona în zilele de 12 și 13 noiembrie, între orele 10:00 și 18:00. Vei găsi produse din carne, brânzeturi și lactate, dulcețuri, siropuri, pâine de casă, sucuri naturale, prăjituri și alte bucate delicioase și naturale dar și un gulaș delicios, pregătit pe loc.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *