Unde ieșim în weekend-ul 1-3 iulie?

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 1-3 iulie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Avantgarde Fusion, Plaza România

Duminică, 3 iulie, începând cu ora 15:00, Plaza România va fi gazda evenimentului Avantgarde Fusion, un show excentric de hairstyling semnat de Roberto Godini și Alex Constantin, doi tineri artiști ai părului. Pe lângă demonstrațiile de hairstyling ale lui Roberto Godini și Alex Constantin, clienții Plaza România vor avea ocazia să admire și invitații speciali ai celor doi stiliști, printre care dansatori și cântăreți renumiți, care vor defila și vor susține momente artistice pentru public.

Shine Festival 2016, Arenele Romane

A treia ediție a festivalului Shine are lov pe 1 și 2 iulie, între orele 17:00 și 23:30, la Arenele Romane. Din line-up fac parte Alternosfera, Subcarpați, Carla’s Dreams, Mihail, Boogie Belgique, Robin and the Backstabbers, Firma, TRAVKA, Fameless, Coma, Elderbrook, N.O.R., byron, Sunet Fin, Aeon Blank, Pinholes, The Kryptonite Sparks și Ligia Hojda.

Retrospectiva Pelicam 2016, Cinema Elvira Popescu

Cele mai apreciate documentare de la Pelicam, ediția a cincea, vor fi proiectate la București în cadrul Retrospectivei Pelicam 2016 la Cinema Elvira Popescu pe 1, 2 și 3 iulie.

Summer Haggle, Grădina Sticlarilor

Haggle este un concept nou de târg, ce face fuziune între un Yard Sale și un social party, unde toate prețurile sunt negociate, iar muzica și voia bună sunt ingredientele de bazar. Evenimentul are loc pe 2 iulie, începând cu ora 12:00.

Proiecții de filme, Roaba de Cultură

În acest weekend, la Roaba de Cultură din parcul Herăstrău poți viziona filmele „The Great Gatsby” (sâmbătă, începând cu ora 21:30) și „City of Angels” (duminică, începând cu ora 21:30).

Mesaje din Cluj – lansare volum de benzi desenate, Underworld

„Mesaje din Cluj” este un proiect comun a doi prieteni foarte buni din copilărie – Vlad Forsea și Olivia Sima – și o regândire a conceptului de roman epistolar. În loc de scrisori, sunt folosite SMS-uri. Lansarea va fi însoțită de o expoziție a unei serii de fotografi Polaroid realizate de către Olvia pe parcursul celor 4 ani în care a locuit în Cluj.

Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, Romexpo

Scurtmetrajele premiate de Oscar, Sundance, Cannes și alte festivaluri de renume + live shows + instalații video își dau întâlnire pe 2 iulie, la maratonul cinematografic al anului.

Grădini de vară, Grădina Botanică

Ansamblul Imago Mundi prezintă proiectul „Grădini de vară / Enescu: urban vs. tradițional”, o serie de concerte prin care se dorește promovarea unui program muzical original, dedicat marelui compozitor și inspirat de celebrele sale Rapsodii. Concertele au durata de o oră și sunt organizate în spații emblematice ale Bucureștilor, precum și în spații noi/neconvenționale – de data aceasta, în Grădina Botanică. Concertul va avea loc vineri, începând cu ora 19:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *