Târguri de Crăciun în București. Unde ieșim în week-end-ul 16-18 decembrie?

By  | 

A mai rămas doar o săptămână până la Crăciun, iar orașul este plin de târguri de cadouri! Află de la COSMO care sunt cele mai interesante și hai la cumpărături!

Crăciunul se apropie cu pași repezi și încă nu ai cumpărat toate darurile? Sau poate vrei să cauți ceva special doar pentru tine? Din fericire, în București au loc foarte multe târguri în această perioadă și vei găsi cel puțin unul pe placul tău.

Târguri de Crăciun în București

Alternative bazaar, Macaz

alternative bazaar christmas edition

Alternativ bazaar este un târg „altfel”. Vei găsi aici în special haine și accesorii goth, metal, punk, fetish, cybergoth și steampunk, la cele mai convenabile prețuri. Ajuns la cea de-a treia ediție, Alternative bazaar nu este un simplu târg, ci și un loc unde să îți faci prieteni noi. Vino sâmbătă, 17 decembrie, între orele 16:00 și 20:00, la Macaz, pe calea Moșilor nr. 106.

La Bordei X-mas Market, restaurantul La Bordei

Spiritul sărbătorilor se dezvăluie anul acesta la X-Mas Market La Bordei, târgul de Crăciun unde atmosfera liniștită și mirosul de cozonac și vin fiert se împletesc cu reducerile la produse handmade și de sezon. Cu ocazia acestui eveniment, vor fi reuniți tineri talentați, gospodine harnice și meșteșugari înzestrați. Târgul are loc duminică, 18 decembrie, între orele 11:00 și 19:00.

Desaga lui Moș Crăciun, București Mall

Desaga Moșului abundă de cadouri, pentru cei mari și cei mici: decorațiuni de sezon, globuri pictate manual, bijuterii unicat și vintage, artizanat, lumânări parfumate, accesorii handmade, cosmetice bio, science gadgets, jucării inedite, coșuri cadou corporate și multe alte surprize plăcute. Târgul are loc până pe 23 decembrie, între orele 10:00 și 22:00.

Organic Christmas, Point Art Hub

Târg de Crăciun cu produse organice și obiecte fine create de designeri și artizani, vitamin bar cu juices și smoothies create de Ioana Lazar și Dionisie Lupu, o bucătărie plină de bunătăți vegane gătite de chef Stefan Nita, sesiuni vindecătoare de boluri tibetane cu Ooan KaRa, concert de handpan și hang cu Nadayana plus o sesiune specială Kotodama. Târgul va avea loc pe 17 și 18 decembrie, între orele 10:00 și 19:00.

Târg de Crăciun, Mall Promenada

Cadourile mult visate se găsesc la târgul de la nivelul -1 din Promenada. Deschis zilnic până pe 24 decembrie, târgul găzduiește zeci de expozanți cu oferte de nerefuzat!

Târg de Crăciun, Piața Constituției

Târgul de Crăciun București poate fi vizitat zilnic, până pe 30 decembrie, în intervalul orar 10:00 – 22:00 și include: zonă gastronomică, târg de meșteșuguri, casa lui Moș Crăciun, patinoar, carusel, trenuleț, concerte și spectacole tradiționale românești.

Tu de unde vei cumpăra cadouri anul acesta?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *