Revelion 2019. Ce petreceri au loc în București?

Încă nu ai planuri pentru trecerea dintre ani? COSMO a căutat și ales câteva dintre cele mai cool petreceri de Revelion ce vor avea loc în București.

Kristal Club

De Revelion, Kristal Club organizează o petrecere cu tematica Masquerade. Biletele costă 50 lei (pre-sale, doar pe baza cardului de membru Kristal) sau 100 lei (la intrare).iNSIDE

De Revelion spiritul iNSIDE ne readuce împreună în cea mai tare petrecere din Bucureşti, la Romexpo, alături de artişti foarte iubiți şi apreciați pe scena muzicii electronice. Biletele costa 50 lei sau 100 lei – VIP.

Distrikt 42

Distrikt 42 a pregătit pentru Revelion antreuri, bufet cald, open bar, candy bar și, bineînțeles, muzică de excepție. Meniul costă 390 lei/persoană.

Piața Constituției

Pe scenă vor urca Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori și celebrul DJ ATB.

The Harp Irish Pub & Restaurant

Aici vei găsi un meniu copios și savuros cu mâncare și băutură și un program muzical festiv DJ și live music alaturi de COMPANIA 7. Salon mezanin 470 lei/persoană; salon parter 370 lei/persoană; locuri la bar (oriunde) 370 lei/persoană.

BEAT bar umanist

O noapte cu muzică de dans, aleasă de pe toate meleagurile lumii, mici gustări cosmopolite și câteva platouri reci, șampanie și meniul Beat la prețurile obișnuite. Intrarea costă 100 lei, în care este inclusă consumație la alegere de 60 lei.

Muzeul Micul Paris

În ambientul extravagant și încărcat de aluzii al Muzeului Micul Paris, are loc o parcurgere a pragului dintre ani îmbătați de frumusețe și de întâlnirea cu celălalt.

Suter Palace

O cină elegantă, foc în șemineu, muzică live, dans și dorințe puse la miezul nopții pe terasa cu cea mai frumoasă vedere asupra orașului! Preț: 200 euro/persoană.

Tu unde vei sărbători trecerea dintre ani?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.