Revelion 2017. Ce petreceri au loc în București?

By  | 

Încă nu ai planuri pentru trecerea dintre ani? COSMO a căutat și ales câteva dintre cele mai cool petreceri de Revelion ce vor avea loc în București.

Revelion 2017. Ce petreceri au loc în București?

New Year’s Eve – Studio 54, TOPO

Pasiune, eleganță, atitudine, curaj: acestea sunt cuvintele care descriu această petrecere de Revelion. Dress code-ul este Glamour, intrarea costă 800 lei (cu loc la masă, aperitive, meniu principal și open bar), 500 lei (cu loc la bar/masă înaltă, aperitive, meniul principal și open bar) sau 300 lei după ora 1:00.

El Grande Comandante

200 lei intrarea de persoană, pentru orice loc pe un scaun de bar, iar în cazul în care îți dorești un loc la o masă rezervată, va trebui să achiți doar 50 lei în plus. Oferta include open bar pe parcursul întregii seri și un bufet delicios.

Finally done with 2016, NYE 2017!, Dianei 4

Intrarea costă 180 lei și include aperitive, șampanie și cafea. Sunt disponbile și opțiuni vegetariene.

Revelion cu byron, Clubul Țăranului

Biletul costă 199 lei și include open bar și șampanie la miezul nopții. În cadrul petrecerii, trupa Byron va susține un concert, iar DJ Kirk se va ocupa de muzică în restul timpului.

Ambery Hall Lights

Intrarea costă 350 lei de persoană și include gustare rece, gustare caldă, pește, friptură, tort, open bar. În timpul petrecerii se va auzi muzică populară, muzică românească, jazz, bossa nova, hituri din anii ’70 și până acum.

Like in the 30’s!, Cooper’s Pub

LIke in the 30’s este tema susținută de supersaxofonistul Cătălin Milea și gașca lui pe ritmuri de swing, foxtrot și boogie woogie. Intrarea costă 440 lei și include open buffet și open bar.

Revenge

Intrarea costă 100 lei (locuri în picioare) și include bufet suedez și open bar pe tot parcursul serii.

Single Bell, Rin Grand Hotel

Preţul pachetului de Revelion este de 419 lei şi include meniu festiv complet, open bar, program animat de MC, DJ şi echipa SingleBell, care vor fi tot timpul acolo pentru a te ajuta să spargi gheaţa şi să îi cunoşti pe toţi ceilalţi invitaţi, 100 de singles dornici să se distreze frumos, jocuri de „spart gheaţa”, socializare şi interacţiune, concursuri cu premii, trupa de improvizaţie The Backstage Boys, cu un spectacol inedit.

Club XS

200 lei de persoană, open bar de la ora 22:00 la ora 4:00, după ora 4:00 petrecerea continuă până dimineața în zori, iar sortimentația conține whisky J&B și Johnnie Walker Red, Vodka Absolut, bere Ciuc, cocktail-uri fără alcool, apă, cafea, suc natural, Pepsi, Seven Up, energizant, long drinks, shot-uri Kamikaze, vin Murmurul Oltului și finger food.

Goblin

Revelionul la Goblin se „presară” cu mâncare, șampanie și băuturi. Prețul este de 50 lei fără masă și 65 lei cu loc la masă.

Tu ce planuri ai pentru Revelion?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *