Regizorul Cristina Iacob anunță noul său film

Dacă ți-au plăcut filmele Selfie, Selfie 69, Love is a Story și – preferatul nostru! – Oh, Ramona avem vești bune din partea regizorului Cristina Iacob, care a anunțat recent că încep filmările pentru o nouă producție: Stormy Nights.

„Este o comedie despre iubire, în toate manifestările ei și cu multe răsturnări de situație”, ne povestește Cristina. „Este genul de poveste de care publicul are nevoie în aceste vremuri dificile, fiindcă lupta cu virusul presupune și un moral sănătos”.

cristina iacob stormy nights

Deși scenariul pentru Stormy Nights a fost gata la timp, pandemia a întârziat începerea filmărilor, fiind nevoie de multe luni de pregătiri și proceduri speciale de lucru pentru a avansa în condițiile sanitare actuale.

„Cinematografia este unul dintre domeniile cele mai afectate în această perioadă. Fie că este vorba de Hollywood sau București. Însă publicul, deși este absent din cinematografe, așteaptă noi povești. Ele trebuie spuse, pentru toți oamenii care acum parcă duc viața prin intermediul televizoarelor”, spune Cristina, adăugând faptul că trecem printr-o situație nouă, grea și deseori absurdă, și dezvăluindu-ne și câteva dintre provocările pe care ea și echipa ei le-au avut de înfruntat pentru a pregăti acest proiect.

„Costurile de producție ne-au crescut enorm și doar sprijinul și dedicația unei echipe de profesioniști responsabili ne-au permis să ajungem cu bine aici. Am reușit să fac casting-ul internațional prin platformele online, să organizez repetiții doar după respectarea carantinării actorilor sosiți din vreme din străinătate și după testarea zilnică a membrilor echipei. Evident, purtând cu toții în permanență măști de protecție. Însă ne-am adaptat la noua realitate”, am mărturisit ea. 

cristina iacob stormy nights

Distribuția filmului este una internațională, cuprinzând actori originari din Italia, Anglia, Franța, Canada, SUA, dar și din România. Cât despre filmări, acestea au loc în Transilvania, la Amfiteatrul Transilvaniei, și la studiourile Buftea.

„Masca nu ne poate împiedica să râdem și să ne emoționăm. Vom ști că am învins virusul când ne vom regăsi întregi. La trup, dar și la suflet”, a mai adăugat Cristina Iacob. 

Citește și Cele mai bune 20 de filme românești de pe Netflix.

Foto: © Stormy Nights | Cristina Iacob

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.