Recomandari de party-uri de Halloween in Bucuresti

By  | 

Seara de Halloween se apropie cu paşi repezi, iar în capitală sunt organizate numeroase evenimente! Sunt atât de multe încât este greu să alegi la care petrecere să te duci! Dacă încă nu te-ai hotărât ce vei face, ţi-am pregătit o listă cu câteva dintre cele mai cool party-uri din Bucureşti din care poţi alege.

Halloween Movie Marathon, Movieplex Plaza (30 octombrie)

Dupa cum te-ai obișnuit, și anul acesta va fi organizat maratonul filmelor horror! Acesta va avea loc în noaptea dintre 30 octombrie și 31 octombrie, iar filmele ce vor rula sunt: Poltergeist, Insidious: Chapter 3, Visions și Crimson Peak.

Crack’d for Halloween, SWAP (30 octombrie)

Începând cu ora 22:00, vei găsi la SWAP muzică IDM, Crossbreed, DNB, jungle și darkstep, perfectă pentru seara de Halloween.

The Hobbit Halloween, Tonka Soul Cafe (30 octombrie)

Anul acesta, de Halloween, poți intra în pielea personajelor din „The Hobbit”. Bilbo Baggins, Thorin, Gandalf, Balin și mulți alții vor petrece până în zori în club Tonka. Iar pentru ca distractia și amuzamentul sp nu cunoasca limite, cele mai inedite costumații vor fi premiate cu vouchere consumabile la bar.

Halloween Party, Chat Noir (31 și 31 octombrie)

Zombie, vrăjitoare, scheleți, zâne și ciudati sunt invitați să se distreze vineri și sâmbătă la Chat Noir. Vineri va fi oferit premiul pentru cea mai sexy și frumoasă costumație, iar sâmbătă pentru cea mai înspăimântătoare.

Halloween Party, The Barrel (31 și 31 octombrie)

Goblini, fantome și toate creaturile nopții sunt chemate la cea mai tare petrecere de Halloween. Te poți delecta cu punch-ul special creat pentru aceasta seara înfricoșătoare – Witch Blood!

Oblivion Sound Wave, Roter Keller-Muzik Pub und Mehr (31 octombrie)

Oblivion Sound Wave revine cu petrecerea tematică de Halloween, Better Bleed Halloween, începând cu ora 22:00. Încă din 2010, DJii au oferit tuturor participanților ocazia de a dansa pe melodii din sfera gothic/industrial. Până la ora 1:00, idenditatea ta trebuie să fie secretă, deci alege-ți cu grijă costumul!

Lux Noctis, Kafka (31 octombrie)

Ești pregătită de cel mai înspăimântător party de Halloween? Începând cu ora 22:00, vino la Kafka pentru un oldschool goth party cu post punk, synthpop, deathrock, darkwave. Va avea loc și un concurs, deci pregătește-ți cel mai bun costum!

The End of The World Party VIII – Satin Jackets, Inspayer (31 octombrie)

The End of The World Party, petrecerea de Halloween devenită deja tradiție în București, revine pe 31 octombrie cu a 8-a ediție, mai tenebroasă și mai seducătoare ca niciodată.

Halloween Party, Hard Rock Cafe (31 octombrie)

Ia-ți prietenii și vino pe 31 octombrie, de la ora 22:30, la Hard Rock Cafe, pentru o super petrecere de Halloween! Muzica bună va fi asigurată de Jukebox, care te va ține în priză toata seara cu cele mai populare hituri pop-rock.

Halloween Party, Tiparnița Bar (31 octombrie)

Ce vei găsi la Tiparnița Bar? Tombolă cu premii, concurs de costume cu premii, jello shots din partea barului, filme horror și, bineînțeles, multe oferte! Party-ul începe la ora 19:00.

Dacă nu ai chef de niciun party de Halloween, află că cinematograful IMAX din AFI Palace Cotroceni sărbătorește 6 ani de la deschiderea în România. Cu această ocazie, iubitorii de film vor avea șansa să experimenteze senzații tari și să vizioneze filme celebre, printre care Omul Furnică, Jurassic World, Interstellar, Everest. IMAX a pregătit prețuri speciale cu ocazia aniversării, astfel încat toți cei care vor dori să iasă la cinema pot urmări documentare la prețul de 10 lei sau filme la prețul 13 lei, discounturile oferite fiind mai mari de 50% din prețul obișnuit.

Tu pe unde vei ieși în acest Halloween?

Comments

comments