Halloween 2017 – cele mai cool petreceri din București

By  | 

Seara de Halloween se apropie cu paşi repezi, iar în capitală sunt organizate numeroase evenimente! Sunt atât de multe încât este greu să alegi la care petrecere să te duci! Dacă încă nu te-ai hotărât ce vei face, ţi-am pregătit o listă cu câteva dintre cele mai cool party-uri din Bucureşti din care poţi alege.

Carnival Halloween, Club Șurubelniță

Să înceapă Carnavalul! Petrecerea este organizată de Oblivion Sound Wave, intrarea este gratuită, iar cele mai bune costume vor fi premiate cu shot-uri. Dresscode: Carnival / Goth / Horror / Fantasy. Party-ul are loc vineri, 27 octombrie, începând cu ora 20:00.

Black & White Party, KSLF

Diferit, classy, spectaculos – o petrecere pe care nu trebuie să o ratezi. Accesul se face doar pe bază de brățară, pe care o poți ridica de la organizatori (vezi AICI mai multe detalii). Party-ul are loc vineri, 27 octombrie, începând cu ora 21:00.

Citește și: Tutorial video pentru Halloween: machiaj Unicorn 

Old City Meets Annabelle, Old City

Când zombii de trezesc la viață și vrăjitoarele zboară, Old City va fi bântuit de înfiorătoarea păpușă Annabelle. Vor avea loc trei petreceri, pe 27, 28 și 29 octombrie, începând cu ora 23:00.

Halloween Latin Party, Rio Club

Câteva ore de dans înfricoșător de intense și distractive, ritmuri latino care să-ți înfioare toate simțurile și o stare de bine de-a dreptul înspăimântătoare! La bar te așteaptă personaje înfricoșătoare care-ți vor prepara licori vindecătoare de teamă și dătătoare de curaj, pe care să le savurezi într-un decor pe măsură. Petrecerea are loc pe 28 octombrie, începând cu ora 22:00.

Halloween Circus, Fratelli

Pe 27 octombrie, începând cu ora 23:00, Fratelli și Bankers Night Out organizează Halloween Circus. Dresscode: spooky or stupid.

Funny Zombie, Club Maya

Se pune accent pe mască, machiaj, costum, culoare și originalitate! Vino cu cel mai bun outfit, ia atitudine, pregătește-te de reacție și participă la distracția zombi pe 27 octombrie, începând cu ora 22:00.

Citește și: Recomandări de lectură pentru Halloween 

Tu ce planuri ai pentru Halloween?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *