Pe unde iesim weekend-ul acesta?

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 23-25 octombrie 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Les Films de Cannes a Bucarest 2015

Ajuns la cea de a 6-a ediție, Les Films de Cannes à Bucarest a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente cinematografice ale toamnei. Anul acesta, festivalul va avea loc în perioada 23 – 29 octombrie 2015 la Cinema Studio și Cinema Elvira Popescu și va găzdui peste 30 de producții, aduse în premiera de la Cannes, alături de evenimente speciale și workshop-uri, petreceri și sesiuni de Q&A-uri cu artiștii invitați.

Piesa de teatru All new people, Gogot Cafe Teatru

O comedie neagră despre singuratatea în mulțime, „All New People” (de Zach Braff – regizor, actor, dramaturg și scenarist cunoscut pentru filmul Garden State și serialul Scrubs) spune povestea a patru oameni care, în ciuda diferențelor care îi separă, caută cu toții același lucru: un contact uman real. Piesa de teatru va începe la ora 19:00.

Pre-Halloween pumpkin carving party, Modelier

Învață să sculptezi dovleci pentru petrecerea de Halloween sâmbătă, începând cu ora 14:00, la Modelier. Pentru creativitate și relaxare, organizatorii vor pregăti și vin fiert!

For The Love of Fashion, The Vintage Pub

Dacă ești pasionată de tot ce înseamnă creație, acesta este evenimentul pe care nu trebuie să-l ratezi! Vino sâmbătă și duminică la The Vintage Pub, între orele 12:00 și 19:00, pentru a achiziționa obiecte unicat pentru tine sau cei dragi.

Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, Berăria H

Emir Kusturica a impus vestului modelul cultural balcanic prin muzica și filmele sale și a avut sute de concerte ce se țin cu casa închisă. The No Smoking Orchestra s-a format în Sarajevo pe vremea Iugoslaviei și s-a dezintegrat la începutul anilor ’90 din cauza războiului, reformându-se în 1995. Concertul va începe la ora 20:00.

Seară argentiniană, Cafe Verona

Seara începe cu lecție introductivă de tango cu instructorii de la TangoTangent. După ritmuri argentiniene, îți poți încânta mintea și sufletul cu un concert Jezebel. Evenimentul începe la ora 19:00.

Concert Jazz – In the mood for autumn, Alandala Cafe

Sâmbătă, începând cu ora 19:00, la Alandala Cafe va avea loc un concert de jazz, rock acustic, etnobalcanic, muzică de film şi teatru de revistă.

Schimb de cărți, La un ceai

Schimb de Carti este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de șase ani în București și în alte orașe din țară. Prima întâlnire din această toamnă va avea loc duminică, începând cu ora 15:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments