(P) Românii au cucerit lumea… dansului sportiv!

By  | 

Concursul Internațional de Dans Sportiv s-a încheiat după două zile de competiție la World Trade Center – Hotel Pullman.

A doua ediție de Dance All Stars s-a încheiat cu succes pentru participanții români, dovedind că acest weekend a fost norocos, nu numai pentru gimnastică și tenis, ci și pentru dans sportiv.

Timp de 48 de ore, ringul de la World Trade Center – Hotel Pullman a magnetizat întreaga atmosferă, zeci de perechi luptându-se pentru titlul de cel mai bun, care le-a asigurat și drumul spre titlurile europene și mondiale.

Alături de tinerii campioni nationați și internaționali au fost și vedete din sfera muzicală, care au cochetat sau încă mai cochetează cu dansul, precum Raluka, Mircea Eremia sau Bibi, toți extrem de încântați de performațele concurenților de pe ringul de dans.

La final de competitie anunțăm cu mândrie că România a ocupat și la ediția aceasta topul clasamentului, perechea formată de Paul Moldovan și Cristina Tatar urcând pe cea mai înalta treaptă a podiumului la categoria Adult Latin, iar perechea formată din Faliboga Raul și Radu Andra-Mihaela câștigând medaliile de aur la Adult standard.

Mai jos enumeram perechile câștigătoare la principalele categorii, urmând ca întregul clasament să fie afișat pe site și pe pagina de Facebook.

Adult Latin

WDSF Open Bucharest – Romania 22 April 2017

Locul 1. Moldovan Paul – Tatar Cristina//ROU

Youth Latin

WDSF Open Bucharest – Romania 22 April 2017

1.Denis Gudovsky – Megija Dana Morite//LAT

Adult Standard

WDSF Open Bucharest – Romania 23 April 2017

1.Faliboga Raul – Radu Andra-Mihaela//ROU

Youth Standard

WDSF Open Bucharest – Romania 23 April 2017

1.Denis Gudovsky – Megija Dana Morite//LAT

DANCE ALL STARS WDSF OPEN – Concurs Internațional de Dans Sportiv mulțumește tuturor participanților și publicului minunat care susține performața în dans sportiv.

Organizatori: Federația Națională de Dans Sportiv, Contesina Dance Studio, World Dance Sport Federation, Ministerul Tineretului și Sportului

Parteneri media: DigiFM și Digi24

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *