(P) Începe Târgul Internațional de Medicină și Farmacie ROMMEDICA

By  | 

Între 14 și 16 aprilie, în Centrul Expozițional Romexpo, are loc o nouă ediție ROMMEDICA – Târgul Internațional de Medicină și Farmacie (www.rommedica.ro)

Ajuns la cea de-a 26-a ediție, evenimentul prezintă şi în acest an o serie de oferte de tehnologie şi aparatură destinată facilitării şi îmbunătăţirii actului medical.

Evenimentul reprezintă platforma ideală de informare asupra produselor şi serviciilor medicale la standarde internaţionale. La ediția 2016 sunt prezente 33 de firme din şapte ţări: Bulgaria, China, Germania, Grecia, Franţa, Italia, România.

ROMMEDICA devine, astfel, o sursă importantă de informare pentru reprezentantii sistemului de sănătate din mediul public si din cel privat.

BEAUTIFY- Spațiu dedicat chirurgiei plastice 

BEAUTIFY-Salonul de Chirurgie Estetică se adresează:

  • producatorilor, distribuitorilor și importatorilor de consumabile specifice chirurgiei plastice și reparatorii,
  • producatorilor și distribuitorilor de consumabile medicale generale,
  • distribuitorilor de aparatura și produse cosmetice specifice pentru înfrumusețare și întinerire,
  • clinicilor si cabinetelor de chirurgie estetica plastică și reparatorie.

Conferințe, seminarii și demonstrații de prim ajutor

În cadrul ROMMEDICA se organizează o serie de conferințe şi demonstraţii practice la care vor fi abordate subiecte de actualitate

Societatea Națională de Cruce Roșie din România organizează cursuri gratuite de prim ajutor, zilnic între orele 12:00-18:00, în Pavilionul C2 ROMEXPO.

De asemenea, vor avea loc lansări de carte medicală, organizate de Editura Universitara Carol Davila, in fiecare dintre cele trei zile ale evenimentului.

Mai multe informații despre evenimentele conexe desfășurate pe parcursul ROMMEDICA 2016, se pot găsi pe  http://www.rommedica.ro/manifestari-conexe

Concomitent cu acest eveniment se desfăşoară ediția de primăvară a DENTA – Expozitia internaționala de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentara (www.denta.ro)

 

Program de vizitare:

14-16 aprilie 2016: intre 10.00-18.00 

Acces

ROMMEDICA este un eveniment dedicat exclusiv vizitatorilor specializati din domeniul medico-farmaceutic, iar accesul acestora este gratuit.

Accesul auto este permis pe la Poarta C (bulevardul Expoziției) și Poarta D (strada Parcului)

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *