(P) Ia Bac-ul cu 10 și primești abonament la Untold!

By  | 

Festivalul Untold oferă și în acest an abonamente pentru cele 4 zile absolvenților care obțin nota 10 la examenul de Bacalaureat.

Anul trecut, 81 de absolvenți care au promovat examenul de Bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente la festivalul Untold, iar alți 4500 au primit reducere de 100 lei la abonament. Anul acesta, organizatorii revin cu campania „Bac de 10”, a cărui scop este să susțină performanța în educație.

Toți absolvenții care doresc să participe la campanie pot să se preînregistreze începând cu data de 9 iunie și până pe data de 8 iulie, pe www.untold.com la secțiunea „Bac de 10” unde pot obține mai multe informații despre promoție.

Cum s-a văzut #untoldfestival 2015 pe Instagram

Tudor Chirilă, care susține campania „Bac de 10” este de părere că „pentru unii elevi educația se face cu stimulete, alții învață pentru că așa au simțit și primit în familie. Nu cred că asta contează foarte mult. Important e să înveți și să rămâi cu ceva.

Ajuns la cea de-a doua ediție, festivalul Untold aduce peste 150 de artiști internaționali de renume, printre care amintim Armin Van Buuren, Martin Garrix, Tiesto, Faithless, Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, Parov Stelar, Chase and Status (DJ set), Dub Fx, Scooter, Netsky (DJ set) și Pendulum (DJ set).

Untold va avea loc în perioada 4-7 august în Cluj-Napoca.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *