(P) East European Comic Con 2017. Toate informațiile de care ai nevoie

By  | 

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din centrul și estul Europei, destinat amatorilor de benzi desenate, filme, seriale, jocuri video, cosplay și nu numai.

La East European Comic Con te așteaptă întâlniri cu actori de la Hollywood, din cele mai populare filme și seriale, creatori de conținut video din România, o zonă întreagă dedicată jocurilor video, precum și concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat, jurizate de cosplayeri recunoscuți internațional. În plus, East European Comic Con va găzdui și momente de stand-up comedy, demonstrații de YoYo și Kendama, panel-uri cu actori români care au făcut dublajul unor desene animate cunoscute și apreciate în anii ’90.

Actori

Actorii reprezintă, probabil, atracția principală. Aceștia participă la panel-uri (sesiuni de întrebări și răspunsuri), se fotografiază individual cu fanii și oferă autografe personalizate. În acest articol vei găsi informații despre actorii care participă anul acesta la Comic Con.

De asemenea, distribuția serialului Umbre, producția HBO România, va susține o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii, în așteptarea lansării celui de-al doilea sezon al seriei.

YouTube

Am vorbit mai sus și despre creatorii de conținut video din România. Cei mai populari și creativi creatori vor sta de vorbă cu fanii atât la standurile lor, cât și pe scenă, în cadrul panel-urilor dedicate. La East European Comic Con 2017 este vorba de Bromania, Creative Monekyz și Sector 7.

Cosplay

3 cosplayeri recunoscuți internațional (Mirai, Kairi și Keiko-Z) vor alege câștigătorii competiției de cosplay din România, care vor reprezenta țara la marea finala a competiției de cosplay europeană (European Cosplay Gathering) ce va avea loc anul acesta la Paris.

Artiști grafici

Ca în fiecare an, cei mai cunoscuți și apreciați artiști grafici de la noi își vor expune lucrările și vor interacționa cu publicului: echipa HAC, Puiu Manu, Pisica Pătrată, Fredo&Pidjin, Cristian Chihaia, Șerban Andreescu. Victor Druijiniu și mulți alții.

Gaming

Dacă ești pasionată de gaming, avem vești bune: va exista o zonă de relaxare, cu console și diferite jocuri, un concurs de gamiing, iar branduri precum Lenovo, Riot Games, Samsung, HP, Ubisoft și PC Coolers vor fi prezente cu jocuri, echipamente, camere VR și multe altele.

Street food festival

Carrefour va organiza un street food festival pentru toate gusturile! Este pentru prima dată când vizitatorii se vor putea delecta cu un astfel de târg la East European Comic Con, deci nu-l rata.

East European Comic Con are loc anul acesta între 5 și 7 mai, la Romexpo. AICI găsești întreg programul evenimentului.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *