(P) Ce actori vin la East European Comic Con 2017?

By  | 

East European Comic Con are loc anul acesta între 5 și 7 mai, la Romexpo. La eveniment vor fi prezenți actori din Game of Thrones, The Lord of the Rings, Vikings, The Vampire Diaries și Stargate SG-1.

Ce actori vin la East European Comic Con 2017?

Craig Parker

Craig Parker

Primul actor care și-a anuntat prezența la East European Comic Con 2017 este Craig Parker, binecunoscut publicului din The Lord of the Rings, acolo unde l-a interpretat pe elful Haldir. A mai avut și aparitii episodice notabile în seriale precum Xena: Prințesa Războinică, NCIS, NCIS: Los Angeles și Sleepy Hollow.

Ellie Kendrick

Ellie Kendrick

În Game of Thrones, Ellie o interpretează pe Meera Reed, care, împreună cu fratele său Jojen, îi acompaniaza pe Bran Stark si pe Hodor în fuga lor din Winterfell și mai apoi, în lupta pentru supraviețuire. A fost aclamată și pentru interpretarea lui Anne Frank din seria BBC The Diary of Anne Frank. A avut un rol și în seria britanică Misfits, în care l-a avut alături pe platourile de filmare pe colegul sau din Game of Thrones, Iwan Rheon (Ramsay Bolton).

Tom Wlaschiha

Tom Wlaschiha

Îl interpretează pe unul dintre personajele importante din Game of Thrones, Jaqen H’ghar, cunoscut și drept Faceless Man. Faceless Man are un rol foarte important în dezvoltarea și maturizarea Aryei Stark pe care o supune unor antrenamente și provocări greu de dus până la capăt.

Christopher Judge

Christopher Judge

Și-a început cariera printr-o serie de apariții în seriale populare ale anilor ’90 precum MacGyver, 21 Jump Street sau The Fresh Prince of Bel-Air. Cel mai de seamă rol al său avea să îl dobândească în 1997, în Stargate SG-1, fiind cel mai longeviv actor al seriei (îl interpretează pe Teal’c).

Nathaniel Buzolic

Nathaniel Buzolic

În 2011, lui Nathaniel i s-a oferit rolul șarmantului Kol Mikaelson, cel mai tânăr supraviețuitor al Familiei Originale, în The Vampires Diaries, serial care a creat un întreg cult în jurul său la nivel internațional. Actorul apare și în spin-off-ul The Originals.

Jefferson Hall

Jefferson Hall

Jefferson Hall este cunoscut în special pentru rolul lui Torstein din serialul fenomen Vikings. El s-a mai făcut remarcat și pentru rolul cavelerului Hugh of the Vale din Game of Thrones, slujitorul casei Arryn. A făcut parte din distribuțiile unor blockbustere de succes precum Sherlock Holmes sau Star Wars: The Force Awakens.

——-

East European Comic Con este evenimentul preferat al tuturor celor pasionați de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. În afară de întâlnirile cu actori de la Hollywood, la East European Comic Con vă așteaptă o zonă întreagă destinată jocurilor video, precum și concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Vor exista şi quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

Biletele se găsesc online pe www.eventim.ro și în magazinele Cărturești, Orange Shop, Germanos, Carrefour Băneasa și Militari, Humanitas, Vodafone și benzinăriile OMV.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *