Ocazii de cultura si de distractie

By  | 

COSMO îţi face săptămânal selecţia celor mai cool ocazii de cultură şi de distracţie ale momentului!

George Vintila prezinta ProFM on Top!

Line-up-ul unui concert nu e perfect până când nu urcă pe scenă un prezentator pe măsură. Şi care este cea mai cunoscută şi iubită voce a României? George Vintilă! Ei bine, George Vintilă urcă pe scena ProFM on Top, joia aceasta, 16 iunie, începând cu ora 20:00. El se alătură lui Smiley şi artiştilor HaHaHa Production, prezentând cu talentul sau inconfundabil singurul eveniment de pe acoperişul Bucureştiului. Artiştii HaHaHa Production promit un super show, pentru că alături de Smiley vin la ProFM On Top şi Feli, Cabron, Sore, Doc, Dorian, Speak, Jazzy Jo, Are you anywhere, Shot, Rengle şi Jean Gavril. Chiar dacă nu eşti printre cei 300 de ascultători câştigători, care urcă PE Casa Poporului, te aşteptăm alături de noi la transmisia live pe facebook.com/profm.ro – joi 16 iunie, începând cu ora 20:00. ProFM On Top 2016 este un eveniment susţinut de UTV, realizat cu sprijinul Camerei Deputaţilor. Alimentat de Kaufland România.

IMG_6295Hai la Teatrul de Comedie!

Teatrul de Comedie prezintă sâmbătă 18 iunie, ora 19:00 la Sala Nouă premiera oficială a spectacolului ARTIFICII de Irina Dobriţă, regia Elena Morar. A R T I F I C I I propune o călătorie în timp, prin momentele cheie în care istoria comună a doi oameni se desface în două poveşti paralele. Cum timpul dragostei nu e liniar, nici cele două poveşti nu se lasă în pace una pe cealaltă. Un roadtrip de Revelion între un publicitar şi o ONG-istă care fug din oraş ca să poată juca ultima carte a relaţiei: sinceritatea. Spectacolul fixează geografia, chimia şi temperatura unei relaţii între doi oameni – nici eroi, nici marginali – care trăiesc şi se luptă în Bucureştiul reclamelor şi-al protestelor ecologiste. Un restart cu artificii în toate sensurile. O tragi-comedie la care râzi pentru că după o vreme se poate râde despre orice. Bilete pe comedie.ro.

afis general Sonoro Conac 2016A inceput festivalul SoNoRo Conac

Festivalul internaţional de muzică de cameră SoNoRo Conac a luat startul şi astfel vei avea ocazia sa participi la concerte minunate care au loc în clădiri de patrimoniu din întreaga ţară.

crit

Criţ, Braşov

În cadrul festivalului vor fi invitaţi muzicieni şi artişti din toată lumea, iar câteva dintre următoarele spectacolele programate au loc pe 23 iulie la Criţ, la Biserica Fortificată şi Casa Kraus, pe 24 iulie la Chiojdu, la Casa cu Blazoane, pe 25 iulie la Chiţorani, la Conacul Domniţei Ralu, pe 29 iulie la Biserica Fortificată din Chiţorani, pe 29 iulie la Ilieni, la Biserica Fortificată etc. Intră pe www.sonoro.ro şi află toate detaliile!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *