Ocazii de cultura

By  | 

COSMO e pe fază 24 de ore din 24 şi te pune la curent cu cele mai cool evenimente ale sezonului! Iată ce selecţie ţi-am pregătit!

Afis Recipe for Design„Recipe for Design“ in mansarda Simbio

În perioada 27-29 mai, între orele 11:00 şi 20:00, mansarda Simbio găzduieşte „Recipe for Design“, eveniment conex în cadrul Romanian Design Week, care aduce împreună obiecte şi designeri care reinterpretează spaţiul de luat masa. Eliza Yokina, Alina Gavrilă-Borţun şi Adrian Oianu vor propune trei soluţii de amenajare a spaţiului de luat masa, trei concepte diferite ale unui obicei cotidian. Obiectele alese de fiecare dintre ei, realizate de designeri români şi internaţionali, vor fi listate lângă fiecare propunere, alături de posibilitatea de achiziție. Alina Gavrilă-Borțun dă timpul înapoi și ne reamintește de masa de duminică petrecută în familie. „100 de ani de românitate“ este numele conceptului pe care îl va transpune Adrian Oianu în mansarda Simbio.

unnamedBienala Internationala de Arta Contemporana

Aflată la cea de-a şaptea ediţie, Bienala Internaţională de Artă Contemporană este cel mai important eveniment de artă contemporană din Europa de Est şi se va desfăşura în perioada 26 mai – 30 iunie 2016, fiind curatoriată de belgianul Niels van Tomme, un cercetător, curator şi critic care lucrează la intersecţia dintre cultură, politică şi estetica contemporană. Toate detaliile despre programul BB7 le găseşti pe site-ul www.bucharestbiennale.org .

Afis Design for change centerRomanian Design Week 2016

Ediţia Romanian Design Week 2016 va avea loc între 20 mai şi 5 iunie şi va cuprinde, pe lângă expoziţia centrală de la Piaţa Amzei, o serie de spaţii convenţionale şi neconvenţionale, galerii de artă, studiouri de design, ateliere sau showroom-uri care vor găzdui peste 50 de conferinţe, expoziţii, proiecţii, ateliere, lansări de produse sau petreceri. Astfel, timp de 17 zile, Bucureştiul va fi inundat de creativitate, fie că vorbim despre arhitectură, design de interior, modă, design de obiect sau de grafică și ilustraţie. Mai multe detalii despre program găseşti pe site-ul www.institute.ro.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *