Noutati hot COSMO

By  | 

Vremea bună aduce veşti pe măsură! Ţi-am pregătit cele mai frumoase evenimente ale acestor zile. Citeşte mai jos şi completează-ţi agenda de week-end cu câteva noutati marca COSMO!

afis final_landscapeIt’s all about coffee!

True Artisan Café este festivalul în care vorbim despre cafea de specialitate şi o mai şi gustăm. Este scena pe care vor urca reprezentanţii celor mai în vogă cafenele din ţară, dar şi cei mai buni baristas care se vor duela în cafele senzaţionale pentru a câştiga un loc la finala Campionatului Mondial de AEROPRESS de la Dublin.
Pentru prima dată în istoria AEROPRESS (această tehnică presupune folosirea unei prese ce permite controlul total al modului de preparare; oferă cea mai pură şi savuroasă cafea pe care o presă o poate face), la Bucureşti, are loc selecţia celui mai bun barista roman care ne va reprezenta ţara la finala Campionatului Mondial de la Dublin din luna iunie.
True Artisan Café este un rai pentru toţi iubitorii de cafea care vor să se bucure de băutura lor preferată. Este locul în care „gurmanzii“ cafelelor vor descoperi branduri noi şi interesante, gusturi exotice, tehnici de preparare inedite, ateliere şi demonstraţii ale profesioniştilor. Pentru că True Artisan Café aduce povestea despre cafea la un alt nivel.
Vino şi tu la True Artisan Café, sâmbătă 23 aprilie, între orele 10:00 – 22:00, la The Ark. Preţul unui bilet este de 10 lei şi ai incluse două băuturi!

The Jungle Book_IMAX Teaser PosterScufunda-te în povestea copilariei în „Cartea Junglei“

Hai la cinema! „Cartea junglei“, celebra colecţie de povestiri a lui Rudyard Kipling e lansată în format IMAX 3D în noua ecranizare live-action regizată de Jon Favreau! Îl regăseşti pe Mowgli în junglă, crescut de lupoaica Raksha, devenind prieten la cataramă cu simpaticul urs Baloo, dar şi cu precauta panteră neagră Bagheera. Însă, pe măsură ce creşte, prezenţa sa în junglă nu mai e văzută cu ochi buni, aşa că puiul de om se vede nevoit să plece în căutarea familiei sale. Drumul, însă, e presărat cu provocări la tot pasul: Mowgli va trebui să-l înfrunte pe regele maimuţelor, pe înfometatul piton Kaa, dar şi pe fiorosul tigru Shere Khan, spaima întregii jungle.
Produsă de Disney, pelicula duce aventurile lui Mowgli la un nivel mult mai dinamic, destinat consumatorilor de tehnologie, iar atmosfera magică e întreţinută şi de vocile unor mari actori ca Bill Murray sau Scarlett Johansson.

Accesorii de poveste

Ca o evadare din cotidian, eşarfele Marabeca (marabeca.com) te îmbie să porţi poveşti ale copilăriei sau să te laşi dus într-un tărâm al imaginaţiei. Povestea acestui brand de accesorii a început de la schiţe jucăuşe pe hârtie, inspirate din diverse forme şi idei (o picătură de apă, o caricatură, un amalgam de culori, o poveste din copilărie) şi care treptat au umplut un carnet întreg. Apoi, Ileana Popescu, cea care a creat desenele s-a decis să le transforme în accesorii şi să le imprime sub formă de eşarfe, la o fabrică din regiunea Como, Italia. Aşa s-a născut Marabeca, un brand de accesorii care cuprinde eşarfe imprimate pe materiale fine precum modal şi caşmir. Detaliile grafice intrigă şi suprind, lăsând privitorul captiv în povestea eşarfei. Designul unic permite ca la fiecare purtare eşarfele să dezvăluie perspective unice ale poveştii pe care o poartă. Disponibile online în magazinul partener Molecule-F.ro (molecule-f.com/index.php/en/marabeca).

da3d823a-463c-4528-b893-942707dec876Weekend dedicat artei contemporane la Bucuresti

Treizeci şi patru de galerii te aşteaptă să le vizitezi cu ocazia celei de-a treia ediţii a Weekend-ului Galeriilor, care va avea loc în zilele de sâmbătă, 23 şi duminică, 24 aprilie 2016, între orele 12:00 – 21:00. Acest eveniment, organizat de Asociaţia Ephemair, continuă iniţiativa proiectului Noaptea Albă a Galeriilor, promovând pentru publicul din Bucureşti, de această dată în diurnă, arta contemporană şi artiştii din România. Programul divers al evenimentelor cuprinse în cadrul Weekend-ului Galeriilor oferă publicului posibilitatea petrecerii unui întreg weekend în compania artelor contemporane şi a spaţiilor care le promovează. Programul detaliat şi harta galeriilor vor fi prezente în toate locaţiile participante şi în Info Point WEG din strada Piaţa Amzei nr. 5. Alte detalii despre acest program ai pe weekendulgaleriilor.ro.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *