Înscrie-ți fotografiile în Competiția de Fotografie Montană TMF 2021

S-a deschis Competiția de Fotografie Montană TMF 2021, iar tema anului este „Deasupra vârfurilor”. Înscrie-ți fotografiile cu tematică legată de sporturi montane sau peisaje montane în concurs!

Premiul și competiția de film montan TMF este un proiect special al TRANSYLVANIA MOUNTAIN FESTIVAL, conceput ca un spațiu dedicat artei fotografice în mediul montan, ce promovează explorarea munților și comunică publicului povestea locurilor care ne impresionează și ne inspiră.

Tema „Deasupra vârfurilor” a fost gândită pentru a aduce o o privire de ansamblu și o senzație de libertate – depinde de tine în ce direcție vei duce firul narativ. Din adâncurile muntelui până deasupra crestelor și vârfurilor, juriul TMF este curios să vadă unde se îmbină viața reală cu imaginația.

Categoriile Competiției de Fotografie Montană TMF 2021:

• Fotografie de sport montan– cățărare la stâncă, schi alpinism, free ride, MTB – ciclism montan, snowboard, alergare montană, speologie, canyoning, parapantă, caiac, cățărare pe gheață, salt liber, highline, surf pe râuri montane, golf la munte sau alte sporturi montane – toate sunt binevenite în competiție.
Fotografie de peisaj montan– imagini de la orice altitudine, din orice anotimp și din medii cât mai diverse: peșteri, păduri, stânci, ghețari, lacuri montane, râuri montane, zone îndepărtate sau izolate și parcuri naționale.

Reguli de înscriere în competiție:

Regulile concursului pot fi consultate aici: Competiția și premiul pentru Fotografie Montană TMF 2021.

Această competiție este una internațională, fotografiile trebuie încadrate într-o
singură categorie, iar termenele de înscriere în competiție sunt următoarele:

• Termen depunere fotografii: 20.08.2021
• Termen notificare rezultat: 24.08.2021

Cerințe tehnice:

• Imaginile înscrise în concurs să acopere unul sau mai multe dintre următoarele medii
montane: subteran, terestru, acvatic și aerian.
• Formatul fotografiilor expuse va fi: 30 x 45 cm, 300 dpi (min 2500 px / înălțime)
• Se admite înscrierea a: 3 fotografii / categorie (adică: 6 fotografii per participant)

• Fiecare fotografie se va nota de la 1 la n, se va menționa categoria, apoi numele autorului, anul în care a fost realizată fotografia, titlul lucrării și locul exact. (de exemplu: 1_B_Mihai
Popescu_2018_peisaj din Carpați_Munții Șureanu)
• Imaginile se depun fără watermark.

De ce să participi

Unul din motivele pentru care merită să iei parte în această competiție este că fotografiile alese pentru selecția oficială vor fi prezentate în cadrul unei expoziții live (în funcție de contextul COVID19 din octombrie/noiembrie în România), iar fotografii selectați vor beneficia de promovare pe toate canalele media ale festivalului.

Dacă toate condițiile vor fi propice (în contextul pandemiei actuale), echipa câștigătoare va fi prezentă pe scena festivalului, la Gala Premiilor TMF – Transylvania Mountain Festival, în data de 12 Noiembrie, 2021.

ÎNSCRIE-ȚI FOTOGRAFIILE ÎN COMPETIȚIE!

Fie că vei dezvolta tema propusă – Deasupra vârfurilor – prin imagini din Carpați, Alpi, Anzi, Caucaz, Himalaya sau alte zone montane de pe Terra, înscrie-te în aventură și spune-ți povestea!

Foto intro: Unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.