Ghid de cultura si de distractie

By  | 

COSMO ţi-a făcut selecţia celor mai cool evenimente ale acestei perioade!

Teatrul NottaraTeatrul Nottara se intoarce acasa

După şapte luni de când a suspendat spectacolele din sediul de pe bd. Magheru, ca urmare a promulgării Legii nr. 282/18.11.2015, pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 20/1994 privind măsuri pentru reducerea riscului seismic al construcţiilor existente, Teatrul Nottara a dat vestea mult aşteptată: din toamnă îşi poate relua activitatea obişnuită, în clădirea care i-a fost casă timp de 55 de ani. Pe parcursul verii, când teatrul este închis, spaţiile sale vor fi consolidate şi iginienizate, iar la începutul stagiunii 2016-2017 porţile „teatrului de pe bulevard“ se redeschid pentru toţi amatorii de spectacole de calitate. Întoarcerea oficială va avea loc cu ocazia celei de-a IV-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard, care se va desfăşura în perioada 10 – 22 octombrie 2016.

„Bridget Jones însărcinată“ are trailer nou

Renée Zellweger şi Colin Firth, alături de Patrick Dempsey sunt protagoniştii noului capitol din „Bridget Jones însărcinată“, continuarea seriei de comedii romantice cu burlăciţa preferată a întregului mapamond. Regizat de Sharon Maguire (Jurnalul lui Bridget Jones), noul film o prezintă pe îndrăgita eroină creată de scriitoarea Helen Fielding… însărcinată. Nou-venită în distribuţia celui de-al treilea capitol al seriei este Emma Thompson, iar filmul are premiera la cinema pe 16 septembrie 2016 şi este distribuit în România de Ro Image 2000.
Vezi acum noul trailer:

 

Page1Lumea Viseaza – concert acustic Alexandra Ungureanu & the dAdA

Alexandra Ungureanu pregăteşte o surpriză fanilor săi! Alături de trupa the dAdA, artista anunţă un concert acustic denumit sugestiv Lumea Visează, pe data de 6 iulie 2016! Locul în care concertul acustic va avea loc a fost ales tocmai pentru a inspira invitaţii la visare – terasa Monteoru din Bucureşti, un spaţiu vioi, care abundă în detalii cool şi cu un decor estival. Şi pentru că Alexandra şi trupa the dAdA şi-au propus să ofere tuturor momente absolut aparte, artiştii vor invita alături de ei pe scenă nume importante din industria muzicală de la noi, precum: Bogdan Mezofi de la trupa Grimus, Mihai Ristea de la band-ul Golan, Nora Deneş, cunoscută dupa participarea la show-ul Vocea României şi violoncelistul Adrian Naidin.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *