First look: Cum a fost la A Midsummer Night Dream Party

Pentru că o vacanță pe una dintre cele peste 1000 de insule ale Greciei este întotdeauna o idee bună, Harper’s Bazaar, Cosmopolitan și Marie Claire, împreună cu Organizația Elenă de Turism, și-au unit forțele creative într-un eveniment menit să inspire publicul să viseze la viitoarele concedii, aventuri și escapade pe plajele însorite ale Greciei.

Petrecerea s-a numit A Midsummer Night Dream și a avut loc aseară, 3 iulie, în București, la Flavours in the Garden în cadrul Clubului Diplomatic, unde invitații au fost întâmpinați de o atmosferă gata să îi transporte pe o plajă elenă.

Fashion editorii Harper’s Bazaar, Cosmopolitan și Marie Claire au expus ținute inspirate de vacanțele în Grecia, completate de nelipsita gamă de produse pentru protecție solară de la brandul de cosmetice grecesc, Apivita.

În următorul articol dedicat petrecerii, vă vom povesti care au fost recomandările agențiilor de turism invitate la panelul de aseară și vom diseca ținutele prezentate de fashion editorii noștri. Stay tuned!

 

Mulțumiri partenerilor: Organizația Elenă de Turism, Apivita, Konica Minolta, Gelato Antica Gelateria del Corso, Meseta, Gran Crema, Pepsi-Lipton, Campari, Nissa, Best Events.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.