Unde ieșim în weekendul 7-9 aprilie?

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 7-9 aprilie 2017, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

One way trip to Oblivion, Jam Stage

Morgenrot, în colaborare cu Oblivion Sound Wave, are plăcerea de a te invita la „One way trip to Oblivion”, o prezentare de modă ce va avea loc cu ocazia lansării primei colecţii marca Morgenrot. Evenimentul va avea loc vineri, la ora 22:00, în Club JamStage, pe Calea Rahovei 147-153 (lângă Palatul Bragadiru).

Costumele pe care le veţi vedea la prezentare combină stilul Gothic/Industrial cu influenţe post-punk şi military, Morgenrot fiind astfel un pionier al acestui stil de haine, create exclusiv în România.

AICI găsești mai multe detalii despre eveniment.

Easy Fair de Florii, magazinul Victoria

Târgul de Florii și de Paște își deschide porțile pe 5 aprilie, pregătit cu multe surprize pentru oaspeții de toate vârstele. Ajutoarele Iepurașului își dau întâlnire la Magazinul Victoria până pe 9 aprilie, între orele 9:00-18:00.

Spring fest, București Mall și Mall Plaza

Vino la cel mai prietenos târg, în atmosfera sărbătorilor de Florii și Paște, unde găsești exponate cu teme tradiționale, dar și moderne, pe care să le transformi în cadouri minunate pentru cei cu nume de flori din viața ta. Târgul are loc până pe 14 aprilie, între orele 10:00 și 22:00.

Zilele Sănătății și Sportului, Therme

Pe 6 și 7 aprilie, sărbătorește Zilele Sănătății și Sportului și descoperă cum poți avea o minte sănătoasă într-un corp sănătos. Therme îți dedică un program intens de răsfăț, nutriție și sport, totul atât de aproape de tine.

The Fresh, Arenele Romane

Pe 8 aprilie, The Fresh pregătește un manifest muzical alături de Subcarpați și Oddisee & Good Compny – Beneath The Surface Tour feat. Olivier St. Louis. Concertul începe la ora 22:00.

Shadow Gathering #6, Share Cafe

Evenimentul reprezintă o ieșire în oraș împreună cu prietenii la câteva partide de board games, cu scopul de a socializa, de a învăța jocuri noi și de a putea găsi noi parteneri pentru jocurile de acasă. Shadow Gathering are loc pe 9 aprilie, între orele 13:00 și 20:00.

Premiere filme

Get Out

Chris și iubita sa au ajuns în relația lor la etapa în care acesta urmează să cunoască părinții fetei. La început, Chris crede că amabilitatea exagerată a părinților fetei este doar emoție provocată de eforturile acestora de a se obișnui cu idea că aceasta e într-o relație interrasială, dar, pe măsură ce trece timpul, o serie de descoperiri bizare și din ce în ce mai tulburătoare îi dezvăluie un adevăr atât de cumplit cum nu și-ar fi putut imagina vreodată.

Power Rangers

Filmul urmăreşte aventura a cinci adolescenţi aparent obişnuiţi care devin peste noapte eroi excepţionali şi trebuie să-şi salveze orăşelul natal şi întreaga planetă de sub ameninţarea unei forţe extraterestre. Destinul i-a ales, iar ei sunt singurii care pot înfrunta pericolul. Totuşi, ca să reuşească trebuie mai întâi să-şi depăşească problemele din viaţa de zi cu zi şi, înainte de a fi prea târziu, să-si unească forţele pentru a deveni cu adevarat echipa Power Rangers.

Rabbit School

Max, un iepure de oraș ajunge din întâmplare într-o școală de modă veche, de unde nu poate pleca până nu deprinde arta unui adevărat iepure de Paște. Programul de pregătire este destul de sever, dar are norocul de a o avea alături pe Emmy, iar lupta cu vulpile viclene nu face decât să-i testeze curajul şi încrederea în prieteni.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *