Evenimente în București. Unde ieșim în weekend-ul 25-27 noiembrie?

By  | 

Află care sunt cele mai cool evenimente din perioada 25-27 noiembrie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util! Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Stand-Up Comedy & Ventrilocie, Trattoria Rossini

Spectacolul de Stand-up Comedy & Ventrilocie susținut de Cristian Dumitru, Eduard Sandu și George Bonea unește doup spectacole de umor în unul singur. Spectacolul are loc sâmbătă, începând cu ora 20:00.

Familia Ou, Recul

Familia Ou este al 4-lea sketch comedy din proiectul „O săptămână, un spectacol” și are o distribuție majoritar feminină. Intuiție feminină, relații vechi și noi, familia românească în mijlocul apocalipsei, un tată căruia nu-i scapă aproape nimic, toți fragili precum un ou. Piesa de teatru are loc sâmbătă, începând cu ora 22:00.

LOVE Yard Sale, Mântuleasa 40

LOVE Yard Sale, târgul lucrurilor frumoase care merită încă o șansă să fie purtate cu drag, te invită la ediția lunii noiembrie, pe 26 și 27, între orele 10.30 – 17.30.

Deschidere Starbucks AFI Palace Cotroceni

Vineri, 25 noiembrie, o nouă cafenea Starbucks se deschide în AFI Palace Cotroceni, în zona centrală (lângă patinoar). În cadrul evenimentului de lansare, va avea loc un concert special!

Best of Handmade & Design Fair, For The Love of Fashion

Vino în weekend-ul 26-27 noiembrie la târg să te lași cuprinsă de magia și imaginația creativă, sigur vei găsi ceva croit pentru tine! Sute de modele realizate de artiști, designeri de produs și designeri vestimentari te așteaptă să le descoperi. Târgul are loc între orele 12:30 și 19:30.

Între granițe. Performance participativ, Macaz

Între granițe este un performance-dezbatere participativă despre istoria şi resorturile persecuţiilor, migraţiei şi refugiului în context local şi internaţional. Evenimentul are loc duminică, începând cu ora 19:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *