Evenimente de neratat în perioada 8-10 aprilie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 8-10 aprilie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Filme

10 Cloverfield Lane

Michelle lasă totul în urmă – casă, iubit, inel de logodnă. Însă, curând, după un accident pe șosea, se trezește într-un buncăr subteran unde Howard o informează că a supraviețuit unui atac chimic, și că singurii alți supraviețuitori sunt el și acolitul său, Emmett. Totuși, Howard este doar excentric sau nebun? Este un salvator sau un agresor?

Eddie the Eagle

Inspirat din situații reale, Eddie the Eagle este o poveste pozitivă despre Michael „Eddie” Edwards, un săritor cu schiurile britanic, curajos, dar neobișnuit, întotdeauna încrezător în forțele proprii – chiar și atunci când întreaga națiune nu-i mai dădea nicio șansă.

Piese de teatru

Mizantropul, Godot Cafe Teatru

„Mizantropul” este un text actual, care vorbește despre ipocrizie, fast și reușită prin orice mijloace, în contrast cu sentimentele sincere, adevărul și trudă. Pornind de la aceste teme, regizorul Alexandru Mazgareanu a creat un spectacol despre high-class-ul contemporan, despre o lume perversă, rea și dominată de ideea de competiție. Piesa de teatru va avea loc vineri, începând cu ora 19:00.

Organic, Teatrul Național

Spectacolul aduce în fața publicului un subiect acut, desprins din știrile zilnice – traficul de organe –, și spune o poveste ruptă din realitate… dar o îmbracă într-o comedie neagră de bună calitate. Piesa de teatru va avea loc sâmnătă, începând cu ora 20:00.

Concerte

Celelalte Cuvinte, Music Club

Trupa Celelalte Cuvinte revine în București, la Music Club, pentru o nouă repriză de hard rock. Concertul va avea loc vineri, începând cu ora 21:00.

In a Jazzy Swinging Mood, Ceainăria ARTea

O călătorie muzicală, în timp, în care veți asculta standarde de jazz, adevărate repere din perioade diferite, pornind de la anii 20′, 30′, trecând prin anii ’40 și ’50 și ajungând până în anii ’60 – balade, swing-uri și bossa nove. Concertul va avea loc sâmbătă, începând cu ora 19:30.

Petreceri

Stimming – Alpe Lusia Album Release Tour, Kristal Glam Club

8 aprilie este data în care Stimming lansează albumul „Alpe Lusia” la Diynamic Music. Originar din Hamburg, muzicianul pregătește al patrulea album din carieră cu un titlu inspirat de o cabană alpină retrasă din Nordul Italiei, unde și-a desfășurat, izolat timp de o lună, procesul creator al albumului. Evenimentul va începe la ora 23:00.

Târguri

V for Vintage, Casa Universitarilor

V for Vintage spune „go-go spring” cu o ediție inspirată de culoarea și libertatea anilor 70’. Vei găsi aici acele piese statement care reinterpretează în formă contemporană spiritul creativ al unei epoci ce a revoluționat complet modul în care privim tot ce înseamnă #design. V for Vintage #16 are loc pe 9-10 aprilie 2016, la Casa Universitarilor din București.

Pop-Up Garage Sale, Alandala

Duminică, 10 aprilie, ești invitată la o nouă ediție Pop-up Garage Sale în Alandala. La târg vei găsi produse lucrate manual, de la accesorii și decorațiuni la mobilă pictată, picturi, obiecte și haine vintage. Târgul are loc între orele 14:00 și 19:00.

Festivaluri

Festivalul Internațional de Film NexT 2016, Muzeul Țăranului Român

Ajuns la cea de-a 10-a ediție, Festivalul Internațional de Film NexT aduce și anul acesta în fața publicului românesc cele mai noi și mai inovatoare scurtmetraje din toate colțurile lumii, alese din peste 2.000 de filme înscrise. Festivalul va avea loc până pe 11 aprilie, între orele 18:00 și 00:00.

Alte evenimente

Evantaie din flori la Floral Expo din Sun Plaza

Între 8 și 24 aprilie, pasiunea pentru flori, emoția și creativitatea își dau întâlnire la Floral Expo din Sun Plaza.

Florile au un dar aparte, acela de a spune povești. Aceasta este și misiunea stiliștilor florali de la ”enRose”, ”Maison Dadoo” și ”Wild Fashion”, care vor împleti din flori evantaie supradimensionate în trei note distincte: japonez, industrial și fashion.

Timp de o zi, pe 8 aprilie, în locul special amenajat din Sun Plaza, fiecare echipă de designeri va folosi diferite sortimente de flori pentru a aduce la viață câte un evantai uriaș (care va depăși 2 m în diametru) și va încerca să câștige marele premiu oferit de Sun Plaza. Verdictul îl va da Adela Pârvu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri de interior din România.

Participă la concursurile organizate pe Facebook și Instagram cu hashtag-ul #sunflowerpower și poți fi răsplătit cu aranjamente florale special concepute de către echipele de competitori și produse cosmetice oferite de Douglas, Sephora și Sensiblu!

ReMIX your Wine Rose, Dianei 4

Ȋn weekend-ul 9-10 aprilie, Dianei 4 ȋși propune să devină, din nou, un spațiu al ȋntâlnirii dintre producătorii de vin și publicul tânăr, alternativ. Astfel, câteva crame dintre cele mai cunoscute din România își vor prezenta, timp de două zile, vinurile spre degustare iubitorilor și cunoscătorilor de vin, dar și celor care acum se familiarizează cu secretele oenologiei.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *