Evenimente de neratat în perioada 6-8 mai

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 6-8 mai 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Filme

Kollektivet

Inspirat din copilăria regizorului Vinterberg din anii ’70, filmul spune povestea complicată a câtorva cupluri trecute de prima tinereţe care se hotărăsc să se mute împreună în aceeaşi casă pentru a încerca să evite rutina inerentă a mariajului.

03. Bypass

Acțiunea filmului „03.ByPass” se desfășoară pe parcursul unei ture de noapte a unui echipaj de salvare: o doctoriţă, asistentul-amant şi șoferul-ambulanțier. Cei trei aduc la spital un bătrân singur, muribund, dar care are ascunși sub saltea zeci de teancuri de bani.

Captain America: Civil War

Prăpădul stârnit de Ultron pe Terra face guvernele lumii să se întrebe dacă există vreo șansă să îi țină în frâu pe supereroi. O lege mondială îi obligă pe aceștia să se deconspire autorităților. Dacă Tony Stark susține legea, Căpitanul America crede că aceasta limitează libertățile individuale. Alți supereroi se aliază pozițiilor celor doi Răzbunători, iar curând se va ajunge la un război civil al supereroilor. Cine va învinge și cu ce preț?

Piese de teatru

Hedwig and the Angry Inch: The Missing Half, Point

„Hedwig and the Angry Inch: The Missing Half “ prezintă o formulă nouă a spectacolului care introduce într-un stil intim și intens conceptul de stand up tragedy. Spectacolul va avea loc vineri, începând cu ora 21:00.

Colonelul și Păsările, Teatrul Coquette

În curtea unui azil de nebuni se rătăcește un pachet cu uniforme ONU. Acest mic fapt care rupe rutina este suficient pentru ca pacienții să interpreteze totul ca pe un tainic semn militar. Ei decid să își formeze propria armată și să pornească spre Strasbourg pentru a se alătura forțelor ONU. Piesa de teatru va avea loc vineri, începând cu ora 19:30.

Cel mai frumos roman din lume, Unteatru

Sub aparența unei sedințe de terapie în care o mică scriitoare aflată în pană de inspirație este analizată de un psihiatru excentric, cei doi dezvăluie noi planuri ale realității, care se împletesc, se dezvoltă și se destramă, pe rând, ca straturile unei cepe, în căutarea esenței – adevărul pur. Spectacolul va avea loc duminică, începând cu ora 19:00.

Expoziții

Pet Expo 2016, Romexpo

Cel mai mare eveniment dedicat animalelor de companie din România revine în perioada 6 – 8 mai. Vor avea loc concursuri, jocuri, grooming și cosmetică de bază gratuite pentru animăluțul tău, vei putea face poze profesioniste și, bineînțeles, poți cumpăra produse pentru animale.

Festivaluri

Art Safari 2016, Palatul Dacia

Timp de 11 zile, Bucureștiul va fi cucerit de artă, fie că vorbim despre artă de patrimoniu, modernă sau contemporană. Pe lângă expoziția centrală, dedicată sărbătoririi centenarului mișcării Dada, și zonele galeriilor de artă modernă și contemporană, o serie de spații marca Art Safari vor găzdui conferințe, artele spectacolului, proiectul The Space, dedicat tinerilor artiști aflați la debut, precum și ateliere pentru copii.

Festivalul Etnorama 2016, Parcul Herăstrău

Cea de-a doua ediție a festivalului Etnorama va avea loc în perioada 6 – 8 mai 2016, în parcul Herăstrău – intrarea Charles de Gaulle. Cele mai frumoase obiceiuri și tradiții ale principalelor comunități etnice din România vor putea fi admirate, timp de trei zile, într-o zonă multiculturală plină de culoare, sunet și arome.

Alte evenimente

Free Comic Book Day, Red Goblin

Free Comic Book Day este o zi în care magazinele de benzi desenate din întreaga lume oferă benzi desenate absolut gratuit pentru oricine intră in magazinele lor. Pentru al patrulea an consecutiv și în România, Red Goblin îți oferă din nou ocazia să participi la acest eveniment! Free Comic Book Day 2016 va avea loc pe 7 mai, între orele 12:00 și 20:00. Găsești mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *