Evenimente de neratat în perioada 29 aprilie – 1 mai

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 29 aprilie – 1 mai 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Filme

All Roads Lead to Rome

Maggie este o mamă singură și o profesoară de colegiu, care locuiește în New York. Încercând să se reconecteze cu fiica ei adolescentă și problematică, decide să pornească într-o călătorie în Toscana, în satul pe care obișnuia să-l viziteze în tinerețe.

Bastille Day

Michael Mason e un hoț de buzunare care trăiește la Paris, și care, când fură o geantă care conține mai mult decât un portofel, se trezește vânat de CIA. Sean Briar, agentul trimis pe urmele lui, își dă seama repede că Michael e doar un pion într-un joc mult mai mare, dar că poate deveni cel mai important atu al său pentru a putea descoperi o conspirație masivă.

Chic!

Hélène Birk este mâna de fier care conduce prestigioasa casă de modă a renumitei creatoare Alicia Ricosi. Recentul eşec sentimental îi aduce Aliciei un blocaj creativ total, într-un moment cum nu se poate mai nepotrivit, când ar fi trebuit să lucreze contra cronometru la următoarea sa colecţie haute couture. Hélène are de-acum un rol dificil: va trebui să găsească o soluţie pentru a-i reda Aliciei talentul creativ.

Concerte

Șuie Paparude, Berăria H

Sâmbătă, 30 aprilie, în Orașul cu Chef de Viață cântă Șuie Paparude. Accesul se face începând cu ora 20:00, iar concertul va începe la ora 21:30.

Prestige Orchestra, True Club

Duminică, 1 mai, începând cu ora 22:00, în sufrageria True Club va canta Prestige Orchestra. Plini de energie, 10 tineri talentați fac parte dintr-un concept nou de concert live.

Expoziții

Orașe românești în declin, MNAC

Expoziția „Orașe românești în declin” vorbește despre declinul și contracția orașelor românești ca fenomen de amploare și este descrisă între orele 10:00 și 18:00.

Istorii MonuMentale, ARCUB Hanul Gabroveni

Până pe 8 mai 2016, la ARCUB, Centrul Cultural al Municipiului București, are loc expoziția de artă video Istorii MonuMentale, dedicată relevanței monumentelor din București și nu numai, în procesul de scriere a istoriei și conservării memoriei. Expoziția este deschisă între orele 14:00 și 22:00.

Târguri

Tradiții și Flori de Sărbători 2016, Parcul Cișmigiu

„Tradiții și Flori de Sărbători” își propune să retrezească interesul publicului față de unicitatea culturii populare, oferindu-i ocazia de a descoperi meșteri, artiști plastici și produsele lor create cu măiestrie, din dorința de a reînvia spiritul românesc. Târgul va avea loc până pe 2 mai, între orele 10:00 și 21:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *