Evenimente de neratat în perioada 25-27 martie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 25-27 martie 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Filme

Batman V Superman: Dawn of Justice / Zorii Dreptății

Temându-se că acțiunile supereroului privit ca un zeu rămân nesupravegheate, puternicul și formidabilul apărător al Gotham-ului îl provoacă pe salvatorul adorat, modern al Metropolis-ului, în vreme ce lumea nu se poate hotărî de ce tip de erou are mai mare nevoie. Cum Batman și Superman sunt în război, apare o nouă amenințare ce pune omenirea într-un pericol fără precedent.

Le dernier loup / Ultimul lup

În 1967 un tânăr student din Beijing, Chen Zhen, este trimis să trăiască alături de păstorii nomazi din Mongolia pentru a-i educa. Aflat aici, Chen Zhen învață despre păstori și legătura pe care o au cu lupii, o legătură ce este amenințată de aparatul guvernamental.

Operasjon Arktis / Operațiunea Arctic

Din cauza unei greșeli tragice, Julia, în vârstă de 13 ani, și Ida și Sindre, sora și fratele ei gemeni de opt ani, ajung pe o insulă părăsită. Nimeni nu știe unde sunt. Trebuie să înfrunte teama, dar și provocări periculoase: animale sălbatice, vremea dezlănțuită, lipsa hranei și problema comunicării cu lumea civilizată. Cine îi va salva?

Piese de teatru

Casa cu pisici, Teatrul Național

Casa cu pisici este un spațiu în care sentimentele se ascund în spatele citatelor din cărți. Unde masca ironiei acoperă amărăciunea unor destine frânte, iar umorul pansează tristețile de-o viață. Printre pisicile împăiate, trei femei încearcă să învețe lecția viului din spatele pereților care le strâng. Piesa de teatru va avea loc vineri, începând cu ora 19:00.

Omul de zăpadă, Arte dell’Anima

„Omul de zăpadă” este o comedie dură despre felul în care noi toți uităm de copilul din interiorul nostru. Despre relații sterile, falsitate și măștile pe care ni le așezăm pe chip într-o societate lipsită de autentic. Să închiriezi filme porno adolescenților care trăiesc pe un ghețar este o activitate la fel de bună ca oricare alta. Denver vrea să își extindă afacerea, Marjorie are nevoie de iubire, iar Jude este confuz din punct de vedere sexual. Problemele apar atunci când o descoperire uluitoare le tulbură existențele. Piesa de teatru va avea loc sâmbătă, începând cu ora 20:00.

Menajeria de sticlă, Point

Dacă ne-am putea întoarce, dacă am putea schimba ceva din trecut, sau dacă am putea să fim prezenți când am lipsit s-ar schimba cursul lucrurilor? În ce măsură ne putem controla amintirile? Ce s-a întâmplat cu adevărat? Care este unghiul cel mai potrivit din care să privești cât să poți merge mai departe? Ce te obsedează? Cine te urmăreste? Ce ascunzi? Ești treaz? Piesa de teatru va avea loc duminică, începând cu ora 20:00.

Concerte

Antract, Berăria H

Vineri, trupa rock Antract va concerta la Berăria. Poți asculta și cânta și tu toate hiturile trupei, printre care „Te-am iubit”, „Ești frumoasă”, „M-am obișnuit”, „Îndrăgostiții au aripi”, „Înger” și multe altele. Concertul va începe la ora 23:00.

Concert din Basarabia 2016 – Alternosfera, Alexandrina, Gândul Maței, Arenele Romane

Alternosfera, Alexandrina & band și Gândul Mâței sunt cele trei trupe de peste Prut ce vor evolua la ediția din acest an a Concertului #dinBasarabia, pe 26 martie, la Arenele Romane. Concertul va începe la ora 19:00.

Life On Mars, Hard Rock Cafe

Dacă îți place rock-ul cu influențe brit-pop și hiturile lansate de Amy Winehouse, Black Eyed Peas, Duffy, Deja Vu sau James Brown sunt pe gustul tău, nu pierde întâlnirea de sâmbătă, 26 martie, cu Life On Mars. Concertul va începe la ora 22:00.

Petreceri

Back to my Selector – Dan Fintescu, Marika, Madame Pogany

Conceptul evenimentului este simplu: invitatul va veni pregătit cu un mix special care va include piesele lui preferate. Vrei să știi ce ascultă Dan acasă sau ce muzică i-a definit personalitatea? Vino vineri la Madame Pogany să afli!

iO (Mulen), Piticu, Suciu, Kristal Glam Club

iO (Mulen) este un nume ce reprezintă muzica underground, însă producțiile sale au atras atenția artiștilor prin originalitate și unicitate. Cu un sunet aparte, iO îmbină sunete din jazz, ritmuri diverse, ce aduc un tribut atât trecutului, cât și viitorului prin combinația cu cele mai noi sunete. Alexander, pe numele său real, vine pentru prima dată în România la Kristal, sâmbătă, alături de Piticu și Suciu.

Alte evenimente

Angajatori de TOP București, Sala Palatului

Angajatori de TOP te ajută să găsești jobul dorit! Cele mai râvnite companii te așteaptă pe 25 și 26 martie la cea de-a 20-a ediție Angajatori de TOP București – cel mai important târg de carieră dedicat profesioniștilor și tinerilor aflați în căutarea unui job.

Salonul bicicletei 2016, Romexpo

În perioada 25-27 martie la Romexpo, Asociația Profesională a Producătorilor, Importatorilor și Comercianților de Biciclete din România adună toate reprezentantele mărcilor de biciclete, echipamente și accesorii de profil într-un cadru prietenos, plin de surprize.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *