Evenimente de neratat în perioada 22-24 aprilie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 22-24 aprilie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Filme

Dincolo de calea ferată

Radu se întoarce din Italia după o absență de un an și își găseşte soţia total schimbată. Cei doi petrec o noapte în care încearcă să se regăsească. Distanța a creat neîncredere şi confuzie între ei, însă Radu speră la posibilitatea unui nou început.

Mr. Right

Fire extrem de activă, Martha, a devenit de nestăpânit după cel mai recent eșec amoros. Vorbește prea mult, petrece non-stop, gătește orice și oricând, și e hotărâtă să facă cea mai mare prostie din viața ei când îl întâlnește pe Francis.

The Huntsman: Winter’s War

Lumea fantastică din Războinicul Vânător se dezvoltă acum pentru a ne arăta cât de periculos de legate sunt destinele lui Eric, vânătorul războinic, și ale maleficei regine Ravenna.

Piese de teatru

Freak Show, ARCUB

Realizat după un material scris de Florin Piersic jr, în regia și interpretarea sa, Freak Show este un one-man-show unic în România, un spectacol dinamic, gândit astfel încât să tină publicul cu sufletul la gură, timp de doua ore. Spectacolul va avea loc vineri, începând cu ora 20:00.

Dragoste în patru tablouri, În Culise

Dragoste în patru tablouri este un thriller psihologic despre libertate sau lipsa ei – în sex, dragoste și judecată. Spectacolul va avea loc sâmbătă, începând cu ora 19:00.

Petreceri

ODK – Malkuth, Kafka

Sâmbătă, începând cu ora 21:00, Organic Disharmonia Kollective prezintă Adonai Atrophia (dark ambient BG) – live performance și lansare album de debut, Purity Index (harsh noise/power electronics RO) – live performance, [[East Asia Undertones]] mix by Lain: industrial, japanoise, visual kei, dark ambiental, post-punk, drone, aggrotech din Asia de Est. Găsești AICI mai multe detalii.

Concerte

Lara Fabian, Sala Palatului

Dupa 3 concerte fenomenale la București în 2012 și 2014, Lara Fabian revine pe 22 aprilie la Sala Palatului.

The Fresh, Arenele Romane

The Fresh revine pe 22 aprilie cu General Levy, incredibilul pionier al culturii jungle, alaturi de Subcarpați, Fratii Grimme și Deeproots. Concertul va începe la ora 21:00.

Special Guest Orchestra, Music Club

Sâmbătă, începând cu ora 21:00, la Music Club muzica bună e la ea acasă, cu un super concert Special Guest Orchestra! Te așteaptă o seară specială cu muzică de calitate, reorchestrată într-un stil personal Special Guest Orchestra.

Târguri

Dichisar, Impact Hub

Dichisar de Florii se întâmplă în weekend-ul 23-24 Aprilie, între orele 09:00 și 20:00, în plină febră a cadourilor de Paște și Florii, în mansarda Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr. 5, lângă Starbucks Unirii).

Bounty Fair, Casa Universitarilor

În weekend-ul 23-24 aprilie, la Casa Universitarilor București, între orele 10:00 și 19:00, are loc evenimentul de handmade și design romȃnesc Bounty Fair – o ediție specială ȋn care sunt celebrate două sărbători deosebite: Floriile și Paștele!

Analog Bazar, Dianei 4

Analog Bazar revine cu o nouă ediție de primăvară la Dianei 4 – Vinyl edition. Vino să cauți printre sute și sute de discuri, albume, titluri, hituri, piese memorabile, minuni și colecții. Sâmbătă, între orele 11:00 și 18:00.

Festivaluri

Tradiții și Flori de Sărbători 2016, Parcul Cișmigiu

„Tradiții și Flori de Sărbători” își propune să retrezească interesul publicului față de unicitatea culturii populare, oferindu-i ocazia de a descoperi meșteri, artiști plastici și produsele lor create cu măiestrie, din dorința de a reinvia spiritul românesc. Festivalul va avea loc până pe 2 mai.

Festivalul de muzică clasică la metrou, metrou stația Piața Unirii 2

În perioada 18-22 aprilie, în intervalul de vârf 17:30-19:00, ONG-ul Arta nu mușcă împreună cu Metrorex oferă bucureștenilor o serie de concerte de muzică clasică susținute de tineri artiști talentați ai Universității de Muzică din capaitală. De asemenea, sunt vizate și momente artistice inedite, precum pictură, grafică, ilustrație, flasmob-uri de tango, balet clasic sau dans contemporan.

Alte evenimente

Best Of Noaptea Devoratorilor de Publicitate, Cinema PRO

Best Of Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2016 se reinventează. Propunând un program de doar două ore, spectacolul conține cele mai amuzante spot-uri realizate de-a lungul timpului începând cu anii `80, atât celebre, cât și mai puțin cunoscute, culese din toate colțurile lumii. Evenimentul va avea loc pe 22 și 23 aprilie, între orele 23:00 și 2:00.

Road Grand Pink 2016, Fundeni

Road Grand PINK, primul concurs de ciclism din România destinat doamnelor și domnișoarelor, se va desfășura pe 23 aprilie 2016 în Fundeni, la doar 18 km de București. Participantele vor avea la dispozitie transport gratuit către zona concursului și, bineînțeles, înapoi în oraș.

Tu ce planuri ai weekend-ul acesta?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *