Evenimente de neratat în perioada 13-15 mai

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 13-15 mai 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Filme

Tudo

Tudo este poveste lui Tudor, un medic rezident promițător dar căruia îi lipsește încrederea în sine şi în capacităţile lui de chirurg. Tânărul pleacă în secret în munţi pentru a da de urma unei fete despre care bănuiește că este rănită.

A Hologram for the King

Filmul are la bază romanul cu același nume al lui Dave Eggers și spune povestea unui decăzut și disperat agent de vânzări american (Hanks), ce călătorește în Arabia Saudită pentru a asigura încheierea unui contract IT pentru un nou mall, construit în mijlocul deșertului.

Mother’s Day

Filmul surprinde poveştile mai multor familii care se pregătesc să petreacă împreună o zi specială, plină de surprize. Fie că e vorba despre o nouă idilă, despre o iubire pierdută sau lipsa dragostei, sărbătoarea care se apropie rapid se anunţă a fi memorabilă.

Piese de teatru

Relief. Laborator de teatru tanar 2016, Excelsior

#teenmade: 90 de liceeni vor juca pe scena Teatrului Excelsior și vor lucra, timp de trei zile, cu 6 regizori și 6 muzicieni în cadrul primului laborator de teatru tânăr dedicat adolescenților din România: RELIEF. Dorina Chiriac, Florin Piersic Jr. și Marius Florea Vizante sunt membrii juriului secțiunii competitive a RELIEF. Festivalul de teatru are loc între 12 și 15 mai.

Am iubit, am purtat, am pierdut, ArCub

Am iubit, am purtat, am pierdut este o intimă colecție de povești feminine ce se foloseste de elemente de vestimentație, de accesorii și de amintiri, pentru a picta o imagine a unei feminități vii, amuzante și puternice, reușind să creeze astfel o experiență teatrală solidă și memorabilă. Piesa de teatru va avea loc pe 14 mai, începând cu ora 20:00.

Carnage, Music Club

O comedie cu un umor special, pentru un public dispus să-și asume orice posibilă asemănare cu realitatea! Ce-ai face dacă ai afla că soțul tau s-a plictisit de tine? Ce-ai face dacă ai afla că soția ta este nefericită în cuplu? Piesa de teatru va avea loc duminică, începând cu ora 20:00.

Festivaluri

Festivalul Filmului European

Festivalul oferă publicului său filme de tot felul, pentru că varietatea Uniunii Europene este cel mai bine ilustrată prin intermediul cinematografiei europene, diversă, savuroasă și neașteptată. Festivalul are loc până pe 15 mai.

EUROPAfest 2016

Festivalul EUROPAfest – jazz | blues | pop | clasic prezintă anual peste 40 de concerte de excepție cu artiști din Europa, dar și invitați speciali din SUA, Australia, China sau Japonia. Festivalul are loc până pe 21 mai.

BurgerFest 2016, Zone Arena

Vrei să te bucuri de soare, de prieteni, de mâncare bună într-o atmosferă family friendly, kid friendly și pet friendly? Hai la Burger Fest, între 13 și 15 ani, orele 10:00-20:00.

Alt Fest 2016, Fabrica și B52

Alt Fest 2016 se va desfășura în perioada 13-15 mai, în clubul Fabrica și în clubul B52, unde vor cânta Vița de Vie, Coma, H8, Omu Gnom, Days of Confusion și Rock ‘n Ghenă. Conceptul festivalului are la bază pasiuni precum muzica, arta tatuajelor și sporturile extreme.

Alte evenimente

Un weekend cât o vară, Deschis Gastrobar

Deschis Gastrobar se redeschide! Distracția începe sâmbătă la ora 14:00 și este continuată peste noapte, în interior. Nu vei găsi aici doar distracție, ci și burgeri și sucuri fresh.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *