Evenimente de neratat în weekend-ul 30 septembrie – 2 octombrie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Premiere filme

Deepwater Horizon

O explozie de proporții a avut loc în 20 aprilie 2010, la 1.500 m în Golful Mexic, la 80 km de Venice (Louisiana). Puțul de petrol ce perfora platforma Deepwater Horizon a fost distrus de teribilul accident ce a ucis 11 lucrători, rânind alți 17. Mii de barili de petrol au început să fie eliberați zilnic din puț, iar „mareea neagră” ce a acoperit Golful și-a extins brațele distrugătoare spre restul apelor lumii, riscând să afecteze pe termen lung animalele, viața omului, chiar și industria.

Julieta

Julieta trăiește în Madrid și tocmai și-a pierdut soțul. Fiica sa a împlinit 18 ani și a decis să plece de-acasă fără nicio explicație. Julieta face tot posibilul să o găsească însă singurul lucru pe care îl află este cât de puțin își cunoștea fiica.

Miss Peregrine’s Home for Peculiars

Atunci când Jake descoperă indicii despre un mister care cuprinde realități și timpuri alternative, el descoperă un refugiu secret, cunoscut drept Căminul Domnișoarei Peregrine pentru Copii Ciudați. Pe măsură ce Jake află mai multe despre rezidenții acestuia și despre abilitățile lor neobișnuite, el își dă seama că siguranța este o iluzie, și că pericolul pândește sub forma unor inamici puternici, și ascunși. Jake trebuie să își dea seama ce este real și ce nu, în cine poate avea încredere, și cine este el cu adevărat.

Festivaluri

Sci+Fi FEST – Festivalul de Știință și Science-Fiction, Biblioteca Națională a României

Vino la Sci+Fi FEST, primul și cel mai amplu festival de Știință și Science Fiction din România! Te așteaptă multe atracții, de la roboți, drone și gadgeturi smart la realitate virtuală, mașini electrice și observații astronomice. Evenimentul are loc între 30 și 1 octombrie, între orele 17:00 și 23:00.

București ComicsFest 2016, Epic Bar

Bucuresti ComicsFest 2016 este evenimentul unde va fi adus la un loc cât mai mult din ce înseamnă benzi desenate în România: reviste, albume, romane grafice, webcomicuri, autori profesioniști și desenatori amatori. Evenimentul are loc pe 1 și 2 octombrie.

București Docuart Fest

Festivalul documentarului românesc, București Docuart Fest se întoarce în perioada 27 septembrie – 2 octombrie la Cinemateca Eforie și Cinema Muzeul Țăranului – Sala Horia Bernea.

Sărbătoarea Berii, Berăria Germană

Berăria Germană București continuă tradiția festivalurilor de toamnă în onoarea berii. Vino la berărie, în perioada 30 septembrie – 02 octombrie, să petreci 3 zile și 3 nopti într-o atmosferă bavareză autentică.

Petreceri

Main Reason, Quantic Pub

Techno-ul ne-a adunat de fiecare dată. Așa va fi și pe 30 septembrie, într-o locație nouă, indoor si outdoor. Poți petrece până în zori alături de Paul Ritch, Fer BR cu un set live, Mirror States și Alex Rise.

Secret Yacht Party

Simți că nu vrei să lași să treacă vara asta fără o experiență memorabilă? Vino la #SecretYachtParty, un eveniment care timp de o săptămâna te va transpune într-o lume magică! Pentru a verifica disponibilitatea ambarcațiunilor și a locurilor disponibile, cât și detaliile de acces, trimite un email la [email protected] și vei afla cum vei putea primi brățara VIP ce îți oferă 7 zile de cazare, băutură all-inclusive și distracție la petrecerile noastre!

Expoziții

SofistiCAT Autumn International Feline Show, Romexpo

SofistiCAT Autumn International Feline Show va avea loc pe 1 și 2 octombrie, între orele 10:00 și 17:00, în pavilionul C5 de la Romexpo.

Târguri

Bounty Fair #19, Casa Universitarilor

Bounty Fair este cel mai mare eveniment complet de handmade românesc din Capitală, cu peste 60 de artiști și artizani participanți și cuprinzând ateliere și activități creative, zonă de restaurant și zonă de relaxare. Evenimentul are loc pe 1 și 2 octombrie, între orele 10:00 și 19:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *