Evenimente de neratat în weekend-ul 23-25 septembrie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 23-25 septembrie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Premiere filme

Bondoc

Dan Bondoc, maestru la şah în vârstă de 78 de ani, trăieşte singur în Bucureşti. Unicul său vis este să câştige campionatul organizat în memoria prietenului său decedat, marele jucător de şah Victor Ciocâltea.

Câini

Tânărul Roman ajunge într-un sat izolat din Dobrogea unde vrea să vândă moşia moştenită de la bunicul său, decedat de curând. Roman va află că acesta a fost un infractor cunoscut în zonă şi va trebui să-i înfrunte foştii parteneri.

Storks

Berzele, clasicul mijloc de transport pentru nou-născuți, s-au reprofilat. Ele nu mai expediază bebeluși, ci pachete. Când apare, însă, o comandă pentru un pui de om, cea mai competentă barză-curier trebuie să îndrepte problema și să livreze copilul.

The Magnificent Seven

„Cei șapte magnifici”, este o readaptare modernă a unei povești clasice într-un western de acțiune ce redă povestea a șapte pistolari justițiari care eliberează o comunitate de sub teroarea unor bandiți.

Festivaluri

Opera Fringe Festival, Centurl Cultural Casa Artelor

„Opera Fringe Festival” este un festival unic în Romania, care își propune să încurajeze atât tinerii artiști, cât și publicul să aleagă o nouă alternativă. Necesitatea de la care a pornit proiectul constă în faptul că anual peste 150 de tineri termină Conservatorul, iar operele de stat scot foarte rar la concurs un post pentru aceștia. Festivalul are loc până pe 25 septembrie.

Concursul Enescu 2016, Ateneul Român

Începând cu ediția din 2016, Concursul Internațional George Enescu se va derula într-un nou concept, care va aduce pe scena Ateneului Român din București, alături de tinerii competitori, nume consacrate ale scenei mondiale și laureați din anii anteriori care și-au dezvoltat o carieră internațională, precum și câștigătorii competiției din 2014, atât la cele trei secțiuni instrumentale ale concursului, cât și la compoziție. Festivalul are loc până pe 25 septembrie.

Spectacole

Pasărea Rock, arena Basme cu cai

Cu ocazia lansării primului material discografic Pasărea Rock, Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Țăndărică, Josef Kappl, Nicu Patoi și Sorin Voinea, alături de aproximativ 50 de artiști și cascadori, vor pune în scenă un spectacol- eveniment desfășurat pe fondul unor efecte speciale, cascadorii și proiecții speciale, realizate într-un decor de film. Evenimentul va avea loc vineri, 23 septembrie, la arena „Basme cu cai” (lângă Carrefour Chitila), începând cu ora 20:00.

iMapp Bucharest 2016, Piața Constituției

iMapp Bucharest înseamnă proiecții pe a doua cea mai mare clădire administrativă din lume, mai mult de 104 proiectoare necesare, peste 20.000 de metri pătrați ai suprafeței de proiecție, peste 2.000.000 ANSI lumeni și o scenă uriașă. Evenimentul are loc pe 24 septembrie, începând cu ora 17:00.

Petreceri

Noir c’est Noir, Tete-a-Tete

Cea de-a treia petrecere din seria #TheDate, Noir c’est Noir, are loc Vineri, 23 septembrie. De data aceasta, comunitatea de oameni care iubesc viața și party-urile își dau întâlnire începând cu ora 22:00 la terasa Tete-a-Tete din Herăstrău.

Bucharest Jazz Festival Afterparty, Terasa Monteoru

Aflat la a V-a ediţie, Bucharest Jazz Festival invadează Capitala cu ritmuri de jazz contemporan american, soul modern şi world music fusion cu nume precum Lisa Simone, Kenny Werner Trio sau Trilok Gurtu. Evenimentul are loc pe 23 și 24 septembrie, începând cu ora 22:00.

Expoziții

Body Mind Spirit Expo, Sala Palatului

Atmosfera unică a Body Mind Spirit Expo vine pentru a oferi celor interesați de sănătatea trupului și de cea a spiritului o alternativă la ritmul altert și stresant al traiului zilnic. Expoziția are loc între 23 și 25 septembrie, între orele 12:00 și 18:00.

Târguri

V for Verde, A3

Pentru două zile, ne conectăm la esențial, la valorile unei vieți sănătoase, ne încărcăm bateriile și exersăm ca, în tumultumul urban, mereu să prețuim viața, oamenii și natura. La eveniment vor avea loc conferințe și sesiuni de yoga, iar dacă ți se face foame te poți bucura de un meniu vegetarian. Evenimentul are loc pe 24 și 25 septembrie.

World Education Fair, Athenee Palace Hilton

Reprezentantii universităților, centrelor de limbi străine, liceelor și colegiilor din străinatate vin să-ți prezinte oferta educațională, bursele și oportunitățile de studiu, carieră și dezvoltare. Târgul are loc pe 24 și 25 septembrie, între orele 10:00 și 17:00.

Art Fashion Fair – Urban Culture, Maison 13

Mix eclectic de artă, modă si cultură urbană pentru oameni deschiși către original si pasionați de design autohton. Târgul are loc pe 24 și 25 septembrie, între orele 12:00 și 20:00.

Chic Bazar, Vitantis Mall

Chic Bazar, ediția a-III-a e aici! Hai și tu pe 24 și 25 septembrie la cel mai mare garage sale de fashion să cumperi haine și accesorii la cele mai bune prețuri!

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *