Evenimente de neratat în weekend-ul 16-18 septembrie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 16-18 septembrie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Premiere filme

#Selfie 69

Roxi, Yasmine și Ana fac un pariu video ce devine viral pe Facebook: care dintre ele se marită prima în 3 zile?! Vor afla că uneori iubirea poate fi chiar sub nasul lor, deși ele au căutat-o în cele mai neobișnuite locuri.

Bridget Jones’s Baby

Renée Zellweger și Colin Firth, alături de Patrick Dempsey, sunt protagoniștii noului capitol din seria de comedii romantice cu burlăcița preferată a întregului mapamond.

Nerve

Frumoasa liceană Vee descoperă și prinde gustul unui joc online de adevăr și provocare. Problemele apar atunci când tânăra realizează că fiecare mișcare îi este dictată de o comunitate anonimă de „privitori”.

Festivaluri

Arte în București

Deschiderea va avea loc în data de 13 septembrie, orele 18:00, la Amzei Market Makers, o inițiativă The Institute și ING Bank.
Ediția de anul acesta stă sub semnul generic In – variabil și își centrează resursele de creativitate pe explorarea micro-teritoriilor urbane, rezultate din fragmentarea structurală a orașului în care trăim.

DreamHack Bucharest 2016, Sala Polivalentă

DreamHack a ajuns la cea de-a 7-a ediție în România, iar în această toamnă, între 16-18 septembrie, DreamHack Bucharest 2016 va aduce fanilor una dintre cele mai importante competiții CS:GO din Europa, Turneul DreamHack ZOWIE Open 2016, care va aduce pe scena bucureșteană 8 echipe celebre de CS:GO care se vor lupta pentru glorie și premii de 100.000 USD.

Noaptea Albă a Filmului Românesc

Unul dintre cele mai așteptate evenimente dedicate cinema-ului românesc revine pe 16 septembrie în București. Pentru al șaptelea an, în peste 10 locații din Capitală, Noaptea Albă a Filmului Românesc vă aduce cele mai noi povești regizate de cineaști români, unele în avanpremieră, dar și filme clasice care au facut istorie în cinema.

Târguri

Yard Sale, Jaques Pot

În weekend-ul 17-18 septembrie, la Jacques Pot, va avea loc încă o tură de scotoceală și socializare la cel mai eco târg din oraș. Târgul are loc între orele 10:30 și 18:00.

Love Yard Sale, Mântuleasa 40

LOVE Yard Sale te invită la prima ediția de toamnă din acest an, pe 17 și 18 septembrie, în curtea din Mântuleasa40, între orele 10.30 – 17.30. Intrarea vizitatorilor este liberă.

alte evenimente

World Wide Instameet 14, Roaba de Cultură

Duminică, 18 septembrie, la ora 14:00, la Roaba de Cultură din parcul Herastrau are loc World Wide Instameet! Pentru că tema de această dată este „Food”, va fi cel mai mare picnic al instagrammerilor, așadar veniți de acasă cu o paturică și ceva de mâncare. Evenimentul are loc începând cu ora 14:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *