Evenimente de neratat în perioada 9-11 septembrie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 9-11 septembrie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Premiere filme

Hands of Stone

Filmul „Hands of Stone” / „Pumni de piatră” spune povestea legendarului Roberto Duran şi a antrenorului său Ray Arcel, precum şi a modului în care şi-au schimbat viaţa unul celuilalt. E o poveste despre iubirea şi pasiunea din inima erei de Aur a Boxului, având în centru rivalitatea dintre Duran şi Sugar Ray Leonard.

I.T.

Mike Regan are tot ce și-ar putea dori: o familie frumoasa și fericită și o locuință inteligentă, ultramodernă. Mai mult, compania pe care o conduce e pe cale să dea lovitura. Totul merge bine până când relația lui Mike cu cel mai apropiat consultant al său se strică. Fiica adolescentă a lui Mike începe să fie urmărită, iar întreaga familie este asaltată și hărțuită prin toate mijloacele tehnologice posibile.

Ratchet and Clank

Ratchet, un lombax naiv, și ciudatul roboțel Clank se văd nevoiți să-și unească forțele pentru prima dată pentru a dejuca planul diabolic al unui investitor care vrea să masacreze galaxia pentru a-și construi planeta perfectă doar pentru el.

Piese de teatru

Soțul soției mele, BackYard Garden & Pub

Se întâmplă ca într-o zi să apară la domiciliul lui Luka un domn care pretinde că este soțul soției sale și încearcă să-l determine pe Luka să renunțe la Eva. Din acest moment, piesa este structurată într-o cascadă de întâmplări comice, cu răsturnări de situații dinamice și amuzante. Piesa de teatru va avea loc pe 11 septembrie, începând cu ora 18:00.

Festivaluri

BAFF – Bucharest Art Film Festival, Cinema Muzeul Țăranului

Festivalul de film de(spre) artă, Bucharest Art Film Festival (BAFF) debutează în 2016 cu o ediție dedicată lui Constantin Brâncuși. Obiectivul BAFF este prezentarea celor mai bune filme despre artă și formele ei. BAFF va avea loc între 9 și 11 septembrie.

Balkanik Festival 2016

Timp de trei zile, între 9 și 11 septembrie, în celebra Grădina Uranus din cartierul Uranus-Rahova, Balkanik Festival revine cu cea de-a șasea ediție și propune cel mai provocator line-up de până acum, care va reuni magia vocilor lumii arabe, indiene, turcești și egiptene cu emoția sunetelor din Europa de Est.

Bucharest Street Food Festival, Romexpo

Primul festival din București dedicat street foodului aprinde cuptoarele pe 8 septembrie și până pe 11, inclusiv, te așteaptă să savurezi fel și fel de preparate cu suflet de oraș.

Târguri

Agenda Bio, Casa Universitarilor

Agenda Bio este un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit, într-o societate aglomerată și grăbită. Vino cu mic, cu mare, să găsești produse sănătoase și activități pentru destindere a minții și a sufletului. Târgul va avea loc pe 10 și 11 septembrie, între orele 10:00 și 20:00.

Târg handmade de toamnă, Terasa Monteoru

Toamna se număra creațiile handmade! Sute de modele realizate de artiști,designeri de produs si designeri vestimentari te așteapta sa le descoperi. Târgul va avea loc pe 10 și 11 septembrie, între orele 9:00 și 20:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *