Evenimente de neratat in perioada 9-11 octombrie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 9-11 octombrie 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

FMWG Party – 5 years anniversary, La Bordei

Anul acesta, From Mona with Gloss împlinește 5 ani de activitate. Mona a ales să sărbătorească alături de cititorii săi la un party ce va avea loc vineri, începând cu ora 19:00. Vei găsi la party workshop-uri, o prezentare de modă, corner de make-up, de skincare și multe altele.

Înrolează-te în Trupele Roz!, Parcul Piața Unirii

Anul acesta ieșim în stradă și ne facem auziți! Trupele Roz se unesc împotriva cancerului la sân într-un marș colorat, plin de energie.
Încheiem ziua cucerind Parcul Tineretului în cel mai spectaculos show de karaoke.

Autumn Jazz Evening, Serendipity

Autumn Jazz Evening este o întâlnire a doi muzicieni care explorează sonorități diverse, multiculturale, aparținând culturii turce, franceze sau braziliene, împletiri între convențional și electronic, jazz și nu numai. Concertul va avea loc vineri, începând cu ora 20:30.

International Tattoo Convention Bucharest 2015, Palatul Bragadiru

Între 9-11 Octombrie 2015, cea de-a VI-a ediție a International Tattoo Convention Bucharest 2015 va avea loc la Palatul Bragadiru din București. Partea de spectacol va fi asigurata de actorul american Robert LaSardo, renumit din serialele CSI sau Nip Tuck, senzuala Sini Ariell și nonconformistul Emilio Gonzales, maestru al suspendărilor, alături de aproape 100 de artiști tatuatori profesioniști.

HipTrip Travel Film Festival, Cinemateca – Sala Union

HipTrip Travel Film Festival, singurul festival de film de călătorie din România, aduce la București șase filme cu și despre India, una dintre țările pentru care românii prezintă un interes tot mai crescut în ultimii ani. Festivalul are loc între 9 și 11 octombrie.

Noua Stagiune Sala Radio

Publicul de muzică clasică rămâne „în formă” după Festivalul Enescu, datorită evenimentelor surprinzătoare și atrăgătoare programate înca de la începutul noii stagiuni de concerte de la Sala Radio.

Don Juan Inferno, ARCUB

Don Juan Inferno este un spectacol seducător care se trăiește intens și nu poate fi povestit în cuvinte, fiind o experiență lirică, în care energia de pe scenă are forța de a stârni senzații.Spectacolul are loc sâmbătă, începând cu ora 20:00.

Half is Free, The ARK

Sâmbătă, între orele 10:00 și 19:00, The ARK va găzdui un festival de shopping cu branduri renumite la jumătate de preț.

Band of Creators Pop-up Shop, Galeriile Artmark

Cea de-a treia ediție a pop-up shopului Band of Creators va avea loc pe 10 și 11 octombrie, la Galeriile Artmark, unde vor fi disponibile spre vânzare colecțiile de toamnă-iarnă a peste 20 de designeri de haine și accesorii.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments