Evenimente de neratat în perioada 8-10 iulie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 8-10 iulie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Premiere la cinema

The Legend of Tarzan

Au trecut ani și ani de când cel cunoscut drept Tarzan a lăsat în urmă jungla din Africa pentru o viață rafinată alături de soția sa, Jane. De această dată, a fost invitat din nou în Congo, pentru a servi ca emisar al Parlamentului, deloc conștient de faptul că este doar un pion într-un plan complex, determinat de lăcomie și răzbunare și pus în mișcare de căpitanul Leon. Însă căpitanul și acoliții lui nu au habar de ceea ce sunt pe cale să dezlănțuie.

The Purge: Election Year

În al treilea film „The Purge”, ideea ca timp de 12 ore pe an să fie permisă anarhia, începe să fie contestată chiar din interiorul organismului care a inițiat-o.

Remember

Cu ajutorul unui alt supravieţuitor al lagărului de la Auschwitz şi al unei scrisori scrise de mână, un bărbat în vârstă suferind de demenţă porneşte în căutarea celui care se face vinovat de moartea familiei sale.

Piese de teatru

Festivalul de teatru urban #teatrusubluna – ediția #2, Quantic

Festivalul de teatru urban #teatrusubluna – ediția #2 va avea loc între 8 și 31 iulie în minunata grădină de la Quantic. Găsești pe pagina de Facebook a evenimentului programul complet din această săptămână.

O comedie despre insomnie, BackYard Garden & Pub

Spectacolul „O comedie despre insomnie” este o comedie despre… insomnia unui bărbat care nu se ridică la noile standarde ale soţiei sale, proaspăt „culturalizată”. Piesa de teatru va avea loc duminică, începând cu ora 17:00.

Petreceri, concerte

#TheDate: Wonderland Dust, Staţiunea Pomicolă Băneasa

Wonderland Dust, a doua petrecere din seria #TheDate, va avea loc sâmbătă, pe 9 iulie, de la 18.00, până spre dimineață, în grădina din cadrul Stațiunii pomicole Băneasa (Bd. Ion Ionescu de la Brad Nr.4) și este inspirată din poveștile nemuritoare cu zâne. Atmosfera feerică va fi creată cu ajutorul unor motive și simboluri magice cum ar fi: zâne, leagăne baloane cu confetti strălucitoare, lumânări și ghirlande realizate din flori naturale.

The Biggest Rooftop Party in Town 4, Auto Cobălcescu

Cea de-a patra ediție a singurului rooftop party din București, „The Biggest Rooftop Party in Town”, are loc pe data de 9 iulie, în aceeași locație binecunoscută – AutoCobalcescu, showroom-ul Renault din Splaiul Unirii 311 – , cu electrical James Zabiela, Jay Lumen, Lea Dobricic, Nusha și Just2.

French Swing, Ceainăria ARTea

Duminică, începând cu ora 19:00, petrece o seară aparte, cu parfum franțuzesc: chansonete și tango cu acorduri de swing-jazz alături de Diana Tudor (voce) și Alexandru Burcă (pian).

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *