Evenimente de neratat în perioada 31 iulie – 2 august

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 31 iulie – 2 august 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Atelier de pictat tricouri, AproZar Pub

Vineri, începând cu ora 19:00, vei găsi la AproZar Pub un tricou, culori speciale pentru material textil rezistente la apă, pensule, surse de inspirație și sfaturile prețioase ale artistului plastic Maria Ivan – Gurzu. Astfel, vei petrece o după-amiază plăcută, într-o atmosferă prietenoasă și vei pleca acasă cu un obiect vestimentar personalizat.

Visul unei nopți de vară, La Conac

Vineri, începând cu ora 19:00, va avea loc un super party avându-l ca invitat pe Nick Warren, unul dintre cei mai iubiți și respectați DJi. Alături de el, de muzică se vor mai ocupa Adrian Eftimie, Audiopulse, Nocturno, Diego și Mikha Evadeaza , care ți-au pregătit o seară incendiară.

Festivalul de Teatru Dell’ Arte, Parcul Cișmigiu

În Parcul Cișmigiu, de vineri până duminică, până pe 6 septembrie, începând cu ora 19:20, trecătorii sunt invitați la spectacole precum „Intrigantul”, „Câinele grădinarului” – după Lope de Vega, „Cine e fazanul?” – de Georges Feydeau, „A douăsprezecea noapte” – de William Shakespeare, „Cele doua orfeline” – de Adolphe Phillipe D’Ennery. Vor avea loc, de asemenea, și piese de teatru pentru cei mici.

Târg de Comori Călătoare, Cafe Boheme

Începe luna august în forță, cu un super garage sale combinat cu un strop de handmade de calitate. Vei găsi la Cafe Boheme lucrușoare din toate colțurile lumii, cosmetice bio, dulcețuri fine, bijuterii exotice și… tot ce are vara mai frumos. Târgul este deschis pe 1 și 2 august între orele 11:30 și 20:30.

Unica Summer Bike Fiesta 2015, Mall Vitan

Pregătește-ți bicicleta de distracție! Startul la biciclit se va da din Calea Vitan 55-59 (parcarea Mall Vitan) și se va merge apoi către Poșta Vitan, cu ieșire către Bd. Unirii (clădirea Zepter), către Piața Alba Iulia, apoi Piața Eudoxiu Hurmuzachi, Piața Muncii, Șos. Ștefan cel Mare, Calea Floreasca, Bd. Mircea Eliade, Bd. Beijing, Crucea Mileniului, Pescăruș-Herăstrău (Roaba de Cultură). Evenimentul începe sâmbătă la ora 17:00.

Full Moon Run, Băneasa Shopping Center

Ce ai zice să lăsăm vinerea aceasta clubul și să facem ouțină mișcare? Hai să alergăm, să ne mișcăm și să ne distrăm. Noaptea se transformă în zi la Full Moon Run, powered by Baneasa Shopping City. Alergi sau faci mișcare, fără cronometrare, de-a lungul a 5 kilometri cu zone de lumină, culoare, lasere, baloane și ritmuri antrenante, adică distracție de la start la finish și chiar și dupa el. Pentru cei mai competitivi, are loc și o cursă de alergare cronometrată și electrizantă de-a lungul a 10 kilometri. 3, 2, 1, START!

Garage Sale, J’ai Bistrot

25 de vanzatori te aștepată duminică cu haine, pantofi, accesorii, cărți, jucării, obiecte de puericultură, mâncare bună, ceaiuri calde, cafele și muffins delicioase: toate într-o gradină de vară ruptă de realitatea Bucureștiului – J’ai Bistrot. Târgul începe la ora 10:30 și se termina la 18:30.

Concurs F1, Media Galaxy Orhideea

Vino sâmbătă, începând cu ora 14:00, în Media Galaxy Orhideea la o super competiție de F1 pe console PlayStation4! Arată-ne calitățile tale de pilot pe singurul simulator oficial de Formula 1!

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments