Evenimente de neratat in perioada 3-5 iulie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 3-5 iulie 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

COSMO Glam Sports, Parcul Tinereului

Cosmopolitan te invită sâmbătă, 4 iulie, în parcul Tineretului, Aleea Centrală, intrarea din Bd. Gheorghe Șincai, în intervalul orar 10:00 – 14:00, să participi la Cosmo Glam Sports. Chiar dacă nu vei participa la probele Cosmo, vei avea și tu parte de multe surprize și super distracție!

Seara de film spaniol pe acoperiș, Cafe Boheme

Ce e mai tare ca o comedie de Almodovar? Două comedii de Almodovar, pe acoperișul de la Boheme, asezonate cu Sangria la lighean, feerie și multă voie bună. Vineri, 3 iulie, de la 21:30, se sting luminile și se dă motor, iar fiesta vizuală poate continua până dimineață, pentru cei care nu se mulțumesc cu puțin.

Bears at the Pool, Daimon Club

Pe 3 iulie, Teddy Bear invită urșii la piscină pentru o noapte de neratat! Dansul sub clar de lună este condimentul principal pentru o seară excepțională, așadar vino vineri, începând cu ora 22:00, la Daimon Club. De muzică se ocupă Adrian Eftimie și Dj Optick, cărora li se alătură MoonSound și Marika, însoțit ne nou lansatul Manuel Riva.

Closing Weekend, Expirat București

Vineri și sâmbătă, pe 3 și 4 iulie, la Expirat va avea loc debandada finală cu mash-up party music selectat de Luca și Chivu, după ora 22:00, cu King Size Drinks de la 21:00 la 23:00.

FashionART Fair, Griffin Tea

Toata luna iulie ești așteptată în fiecare weekend în curte la Ceainăria Griffin Tea, unde peste 50 de designeri, creatori handmade și artiști români vor expune exclusiv produse unicat/serie limitată cu design original – haine, bijuterii de autor, textile imprimate, cosmetice bio, decorațiuni pentru casă, pictură corporală cu henna.

Shine 2015, Arenele Romane

Shine va avea loc între 4 și 5 iulie la Arenele Romane din București, Open Air și își propune să ofere un lineup cu 6 artiști pe zi alături de un headliner internațional, combinând stiluri de la rock alternativ la indie la electro și trip hop. Vor urca pe scenă belgienii de la Triggerfinger, Șuie Paparude, Coma, Grimus, Toulouse Lautrec, RoadkillSoda, Pixels, Luna Amară, Aeon Blank, UpToEleven și Velosonics.

Zilele Prieteniei Bergenbier, Piața Constituției

Pe 4 și 5 iulie, vino cu gașca în Piața Constitutiei să petrecem împreună cu artiștii noștri preferați 2 zile dedicate prieteniei! Pe 4 iulie vor urca pe scenă Vița de Vie, Șuie Paparude, C.T.C., E.M.I.L., Arashai și Space Needle, iar pe 5 iulie ne vedem cu Zdob & Zdub, R.O.A., COMA, ZOB, Basska și The Kryptonite Sparks.

Berlin Philharmonic Concertmaster, Sala Radio

Orchestra Simfonică București te invită sâmbătă, 4 iulie, ora 19.00, Sala Radio, la concertul „Berlin Philharmonic Concertmaster”, ce îi va avea ca invitați pe Daishin Kashimoto, concertmaestrul Filarmonicii din Berlin, Claudio Bohorquez și pe dirijorul Alexandre Bloch.

Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, Romexpo

Pe 4 iulie, ShortsUP prezintă a 7-a ediţie Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, întâlnirea celor mai valoaroase producţii cinematografice sub 30 de minute. Festivalul începe la ora 19:00.

Tu ce planuri ai pentru weekend-ul acesta?

Comments

comments