Evenimente de neratat în perioada 29-31 iulie

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 29-31 iulie 2016, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Premiere filme

Bad Moms

Subpreciate și surmenate de orele lungi de muncă, trei mame decid că le-a ajuns. Se leapădă de sarcinile lor obișnuite și decid să-și rezerve următoarea perioadă pentru distracție, libertate și delăsare.

Ghostbusters

La treizeci de ani de la momentul când filmul original al seriei a luat pe sus sălile de cinematograf din toată lumea, regizorul Paul Feig îşi prezintă viziunea sa asupra acestei comedii supranaturale.

Jason Bourne

Matt Damon se întoarce în Jason Bourne, în cel mai memorabil rol din cariera sa. Paul Greengrass, regizorul a două dintre filmele din serie, Supremația lui Bourne și Ultimatumul lui Bourne, se întoarce, de asemenea, în fruntea echipei din spatele camerelor de filmat, pentru a regiza noul capitol care îl găsește pe protagonist forțat să iasă din umbră.

Piese de teatru

Zilele UNTEATRU, Teatrul Unteatru

Micro-festivalul, ce are loc între 28 iulie și 4 august, adună nume și spectacole dragi ale scenei teatrului celor doi regizori și fondatori ai proiectului UNTEATRU – Andrei și Andreea Grosu – dar și o serie de concerte pentru iubitorii de muzică.

Concerte

Rock the City, Piața Constituției

Muse şi Iron Maiden vor concerta la Bucureşti în cadrul festivalului Rock the City, eveniment ce revine la Bucureşti, pe 29 şi 30 iulie 2016, după 2 ani de pauză.

Petreceri

Hawaian POOL PARTY, Playa Verde

Vara asta te răcorești inedit cu prietenii la cel mai tare POOL PARTY al verii. Vino împreună cu gașca pe 30 iulie la piscina Playa Verde din București și vei avea parte de o petrecere în stil HAWAIAN și de multe surprize.

HAOS în Padure v3.1 Perlon Edition, Extreme Park Cernica

v3.1 Perlon Edition este cea de a patra ediție de HAOS în Pădure și a doua din acest an, urmând să fie animată de trei dintre cei mai iubiți artiști underground reprezentați de casa de discuri Perlon: Margaret Dygas, Sammy Dee și Dandy Jack. Suportul local urmează să fie servit de reprezentații casei [a:rpia:r], Cezar și Priku, într-un duet de excepție. Evenimentul are loc pe 30 iulie, începând cu ora 22:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *