Evenimente de neratat in perioada 28-30 august

By  | 

Iată care sunt cele mai cool evenimente din perioada 28-30 august 2015, potrivit echipei COSMO.

În Bucureşti au loc foarte multe evenimente, în special în weekend. Însă sunt atât de multe încât este greu să afli de ele în timp util. Din acest motiv, îţi pregătim săptămânal o listă de recomandări care sperăm să fie pe placul tău.

Bucharest‬ in the Sky, Piața George Enescu

Într-un cadru la înălțime din toate punctele de vedere, în care ‪‎să vezi‬ și ‪să fii văzut‬ e cel mai important lucru, platforma Dinner/Brerakfast In The Sky se va ridica la nori. Rezervă-ți cele mai incitante, exclusiviste și speciale momente trăite în aer, la peste 50 de metri! Mic dejunul va avea loc vineri și sâmbătă de la ora 9:30, iar cina va începe la 20:30.

Shukar Fest, Parcul Unirii

Între 28 și 30 august, bucureștenii pot descoperi îndeaproape meșteșugurile rome tradiționale în cadrul expoziției Shukar Fest, desfășurată în parcul Unirii.

Festivalul Internațional de Teatru NETA 2015, TNB

Începând din 28 august 2015, sub pălăria cea nouă a Teatrului Național din București, inițiator, organizator și gazdă, se va desfășura Festivalul Internațional de Teatru NETA 2015, amplu eveniment teatral ce urmează să reunească la București 13 producții teatrale din 10 țări membre ale rețelei NETA.

CantaCuzino Frequencies, Castelul Cantacuzino

Pe 28, 29 și 30 august, pe cele 3 scene ale festivalului vor urca peste 30 de artiști internaționali și locali foarte atent selectionați, ce vor magnetiza participanții în jurul castelului. Printre stilurile pe care le poți asculta în cele 3 zile ale festivalului vei regăsi deep house, techno, melodic techno, electro, progressive și new age.

burn Block Party Vol. 1, Piața Universității

Sâmbăta aceasta, Piața Universității se închide pentru primul block party din București, direct în inima orașului. Un showcase impresionat de MCs&DJs, street art, skateboarding, bboys și mulți invitați speciali: câțiva dintre cei mai de seamă show-makeri ai culturilor urbane europene și autohtone.

ImproArt Workshop, Jasmine Tea&Art Gallery

Ceainăria Jasmine Tea&Art Gallery va organiza timp de o lună un workshop de improvizație pentru cei dornici de a se relaxa, de a se distra, dar și de a învăța să își depășească limitele și barierele de comunicare. ImproArt workshop Beginners va avea prima întâlnire sâmbătă, la ora 16:00; întâlnirile se vor desfășura o dată pe săptămână – vor exista, deci, 4 întâlniri.

Festivalul George Enescu 2015

Ediția a XXII-a a Festivalului Internațional George Enescu va avea loc între 30 august și 20 septembrie 2015, la Sala Palatului și Ateneul Roman din București și va găzdui 58 de concerte în săli, precum și multe alte evenimente în aer liber, în cadrul „Pieței Festivalului” și a „Bucureștiului Creativ”.

Festivalul Baro Foro, Arenele Romane

Goran Bregovic se întoarce în România alături de „Wedding and funeral orchestra”, pentru un show de senzație care va purta fanii prin toate albumele și hiturile care l-au făcut celebru. În deschiderea concertului vor urca pe scena Arenelor Romane trupele Provincialii, Rona Hartner & Zuralia Orchestra și Gipsy Casual. Festivalul va avea loc pe 29 august, începând cu ora 18:00.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Comments

comments